FırsatlarManşetler

Yüksek fiyat performans oranlı Huawei FreeBuds SE 2’de ek indirim imkanı

huawei freebuds se 2

Huawei’nin yakın zamanda Türkiye piyasasına giriş yapan uygun fiyatlı ve yüksek performanslı yeni ürünü FreeBuds SE 2, 999 TL’lik tavsiye edilen satış fiyatıyla bulunabiliyor. Özellikle Kasım 2023 itibarıyla başlayan indirim fırsatları ile birlikte bu ürünü daha düşük fiyat noktalarından edinmek mümkün. İşte böyle bir fırsatla Hepsiburada Premium üyeleri kulaklığı 869 TL’ye satın alabiliyor.

Hepsiburada’da 899 TL’lik düşük bir fiyattan satılmakta olan bu ürün, Hepsiburada Premium üyelerine 30 TL’lik ek indirimle birlikte geliyor. Hepsiburada Premium’un ücretsiz kargo, Blu TV üyeliği, yüzde 3 oranında Hepsipara gibi imkanları var. Eğer henüz üye olmadıysanız, bu bağlantı ile hemen üyeliğinizi başlatabilirsiniz.

Huawei FreeBuds SE 2 özellikleri

FreeBuds SE 2, Ada Mavisi ve Seramik Beyaz olmak üzere iki renk seçeneği ile geliyor. Kullanıcıların ilk dikkatini çeken özellikleri arasında kompakt tasarımı ve hafifliği yer alıyor. Bu tasarım, uzun süreli kullanımda bile konforlu bir deneyim vaat ediyor. Ürün, tam şarjla 9 saatlik kullanım imkanı sunarken, şarj kutusu ile bu süre 40 saate kadar uzuyor. 10 dakikalık şarjla 3 saat kullanım süresi sunması da dikkat çekici bir özellik.

Huawei FreeBuds SE 2, 10 mm’lik dinamik sürücü ünitesi ile kaliteli bir ses deneyimi sunuyor. Bu model, HarmonyOS, iOS ve Android işletim sistemleriyle uyumlu şekilde çalışabiliyor. Kulaklıkta bulunan dokunmatik kontrol özelliği sayesinde kullanıcılar, müzik oynatma, durdurma ve arama sonlandırma gibi işlemleri kolaylıkla yapabiliyor. IP54 sertifikasıyla su sıçramalarına ve toza karşı dayanıklılığı da kullanıcıların beğenisini kazanıyor.

Huawei FreeBuds SE 2, SBC ve AAC ses kodlayıcılarını destekleyerek geniş bir kullanıcı kitlesine hitap ediyor. Bluetooth 5.3 bağlantı özelliği sayesinde mobil cihazlarla kesintisiz iletişim kurabiliyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

İLGİLİ HABERLER