Teknoloji

Xiaomi Smart Band 9, Avrupa’da satışa sunuluyor

xiaomi smart band 9

Xiaomi Smart Band 9, geçtiğimiz ay Çin’de tanıtılmıştı. Akıllı bileklik şimdi de Avrupa’daki kullanıcılarla buluşmaya hazırlanıyor. Xiaomi’nin Hollanda’daki çevrimiçi mağazasında yer alan bilgiye göre, Smart Band 9 16 Ağustos’ta Avrupa’da satışa sunulacak. Satışlar yerel saatle 10.00’da başlayacak.

Smart Band 9, Avrupa’da 39.99 avro karşılığında satılacak. Akıllı bilekliğin NFC destekli versiyonunun fiyatı ise biraz daha yüksek olacak. Smart Band 9 için siyah, beyaz, mavi ve pembe olmak üzere dört renk seçeneği sunuluyor.

Hızlı kayış değiştirmeyi sağlayan bir mekanizmayla gelecek olan akıllı bilekliğin seramik bir versiyonu da mevcut. Ancak bu versiyonun Avrupa’da satılıp satılmayacağı şu an için belirsizliğini koruyor.

Xiaomi Smart Band 9 hangi özelliklere sahip?

Smart Band 9, kullanıcılara 21 gün pil ömrü vadediyor. Sürekli Açık Ekran özelliği aktifken bu süre 9 güne iniyor. 20 farklı titreşim modu bulunan akıllı bileklikte kalp atış hızı sensörü de Smart Band 9’dekine kıyasla yüzde 16 oranında daha iyi çalışıyor.

Smart Band 9’da 1.62 inç büyüklüğünde OLED ekran bulunuyor. 490 x 192 piksel çözünürlüklü bu ekranın maksimum parlaklık seviyesi 1200 nit. Akıllı bileklik bu yönüyle selefinin önüne geçiyor. 150 farklı fitness modu bulunan Smart Band 9, 233 mAh pille geliyor ve bu pil 1 saat içinde doluyor. Bluetooth 5.4 desteğiyle gelen akıllı bileklik, 50 metre derinliğe kadar suya dayanıklı.