Teknoloji

Xiaomi’nin yeni katlanabilir telefonu Mix Fold 4, Çin dışında da satışa sunulacak

xiaomi mix fold 4

Xiaomi Mix Fold 4 önümüzdeki dönemde tanıtılması beklenen katlanabilir telefonlar arasında yer alıyor. Ünlü duyumcu Ice Universe tarafından yapılan paylaşıma göre, bu telefon seleflerinden farklı olarak Çin dışında da satışa sunulacak.

Ice Universe’in Mix Fold 4 hakkındaki iddiaları bununla da sınırlı kalmıyor. Katlanabilir telefonun Honor Magic V3’ten de ince olacağı iddia ediliyor. Magic V3’ün 9.9 mm kalınlığındaki selefi Magic V2’den daha ince olacağı bilinenler arasında yer alıyor.

Honor’un yeni katlanabilir telefonu 12 Temmuz’da resmen gözler önüne çıkacak. Şirketten daha önce yapılan paylaşımda Magic V3’ün katlıyken 9.9 mm’den, açıkken de 4.7 mm’den daha ince olacağı belirtilmişti.

Xiaomi Mix Fold 4 ne zaman tanıtılacak?

Xiaomi’nin yeni katlanabilir telefonunu bu ay içinde duyurabileceği belirtiliyor. Bu noktada şirketin daha önceki iki Mix Fold telefonunu ağustos ayında tanıttığını hatırlatmakta fayda var.

Mix Fold 4, yukarıda da belirttiğimiz gibi, Çin dışında da satışa sunulacak. Böylelikle Xiaomi markalı bir katlanabilir telefon ilk kez dünyaya açılmış olacak. Mix Fold 4 ile birlikte Mix Flip katlanabilir telefonun da tanıtılacağını belirtmekte fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER