Teknoloji

Xiaomi Mix Flip’in işlemcisi test sonucuyla doğrulandı

xiaomi mix flip

Xiaomi Mix Flip adını taşıyan “istiridye kabuğu” tasarımlı ilk katlanabilir telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor. Tanıtım için geri sayım devam ederken, Mix Flip faklı kaynaklarda boy göstermeye devam ediyor.

Daha önce NCC tarafından onaylanan telefonun bu ay bitmeden Çin’de Mix Fold 4 ile birlikte tanıtılacağı Xiaomi tarafından açıklanmıştı. Mix Flip şimdi de Geekbench’in benchmark testinden geçti.

Mix Flip, Geekbench’in veri tabanına 2405CPX3DC model numarasıyla giriş yaptı. Test sonucu akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemcinin olduğunu gösteriyor. Mix Flip tek çekirdek performansıyla 2087 ve çoklu çekirdek performansıyla da 6282 puan alırken, 12 GB RAM ve Android 14 de test sonucuyla doğrulanıyor.

Xiaomi Mix Flip 4740 mAh pille gelecek

NCC’nin kayıtları da akıllı telefonun 4740 mAh kapasiteli çift hücreli bir pile sahip olduğunu göstermişti. Bu pilin 67W şarj desteğiyle geleceği de bilinenler arasında yer alıyor. Görseller iki sensörlü arka kameranın varlığını da doğruluyor. Burada ana kamera görevini optik görüntü sabitleme özellikli 50 megapiksel sensörün üstleneceği de bilinenler arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER