Teknoloji

Xiaomi Mix Flip Çin dışında da satışa sunulacak

xiaomi mix flip

Xiaomi katlanabilir telefonlarını şimdiye kadar sadece Çin’de piyasaya sürmüş durumda. Ancak şirket ilk kapaklı katlanabilir telefonuyla birlikte bu yaklaşımını değiştirebilir. Yeni bir sızıntıya göre, Xiaomi Mix Flip adını taşıyan bu telefon küresel ölçekte satışa sunulacak.

Mix Flip’in bu yıl bitmeden tanıtılacağına kesin gözüyle bakılıyor. Bu telefonun küresel ölçekte satışa sunulacağı henüz açıklanmasa da, resmi bir belge bunun sinyalini veriyor.

Mix Flip’in küresel versiyonunun model numarası GSMA’in IMEI veri tabanında görüldü. “2405CPX3DG” model numarasının sonundaki “G” harfi, “global” yani küresel anlamına geliyor. Bu da telefonun Çin dışında da satılacağını gösteriyor. Şirket Çin’de satılan telefonlarının model numarasının sonuna “C” harfini de ekliyor.

xiaomi mix flip

Katlanabilir telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemci bulunuyor. 50 megapiksel ana kamera, 60 megapiksel 2x telefoto kamera ve 12 megapiksel ultra geniş açılı kamera da telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Xiaomi Mix Flip yılın üçüncü çeyreğinde tanıtılacak

Xiaomi Mix Flip’in yılın üçüncü çeyreğinde, yani temmuz ve eylül ayları arasında tanıtılması bekleniyor. Bu da telefonun temmuz ayında gözler önüne çıkacak Samsung Galaxy Z Flip 6 ile doğrudan rekabet içine gireceği anlamına geliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER