Teknoloji

Xiaomi Mix Flip’in Avrupa fiyatı belli oldu

xiaomi mix flip

Xiaomi Mix Flip adını taşıyan “istiridye kabuğu” tasarımına sahip ilk katlanabilir telefonunu geçtiğimiz hafta tanıtmıştı. Tanıtım etkinliği sırasında Mix Flip’in Çin dışında piyasaya çıkıp çıkmayacağı konusunda bilgi verilmese de, kısa süre önce telefonun dünyaya açılacağı açıklanmıştı. Şimdi hem bu bilgi doğrulandı hem de telefonun Avrupa fiyatı gün yüzüne çıktı.

Şirketin Bulgaristan’da düzenlediği basın etkinliğinde Mix Flip’in Orta ve Doğu Avrupa’daki beş ülkede satışa sunulacağı belirtildi. Telefonun Bulgaristan fiyatının 2600 Bulgar levası (47373 TL) olacağı açıklandı. Bu meblağ 1300 avroya tekabül ediyor. Mix Flip’in Türkiye’de satışa sunulması durumunda fiyatının bundan biraz daha yüksek olacağını belirtmekte de fayda var.

Xiaomi Mix Flip hangi özelliklere sahip?

Mix Flip’in kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemci bulunuyor. 4 inç büyüklüğündeki kapak ekranı ise telefonun en dikkat çekici özelliği olarak öne çıkıyor. 6.86 inç büyüklüğündeki katlanabilir OLED ekranın maksimum parlaklık seviyesi 3000 nit, yenileme hızı ise 120 Hz.

Mix Flip’in üç farklı bellek kombinasyonu bulunuyor. Xiaomi söz konusu kombinasyonlardan hangisinin veya hangilerinin Çin dışında satılacağı konusunda bilgi vermiş değil.

İLGİLİ HABERLER