Teknoloji

Xiaomi 14T Pro sertifika aldı, kamera özellikleri doğrulandı

Xiaomi 14T Pro hakkındaki söylentiler bir süredir etrafta dolaşıyor. Akıllı telefonun yakında resmiyet kazanması bekleniyor. Xiaomi 14T Pro’nun Tayland’da NBTC tarafından onaylanması da tanıtımın yaklaştığını gösteriyor.

NBTC’nin sertifikası telefonun özellikleri konusunda bilgi vermiyor. Ancak Xiaomi 14T Pro’nun “2407FPN8EG” model kodu bu sertifika sayesinde doğrulanmış oluyor.

Aynı model kodunu taşıyan bir akıllı telefon da Camera FV-5‘in veri tabanında yerini aldı. Böylelikle telefonun ana ve ön kameralarının özelliklerini görmek mümkün oluyor. Ana kamera çözünürlüğü 12.6 megapiksel olarak gösterilse de, bunun piksel birleştirme değeri olması ve asıl çözünürlüğün 50 megapiksel olması muhtemel görünüyor. Ön kameranın çözünürlüğü ise 8.1 megapiksel.

xiaomi 14t pro

Xiaomi 14T Pro hangi özelliklerle gelecek?

Xiaomi 14T Pro’nun henüz duyurulmayan Redmi K70 Ultra’nın bir versiyonu olduğu tahmin ediliyor. Telefonun Dimensity 9300+ işlemci, 1.5K çözünürlüklü 144 Hz ekran, 120W şarj destekli 5500 mAh kapasiteli pille gelmesi bekleniyor.

Xiaomi 14T Pro’nun IP68 dayanıklılık sertifikası ve üç kamerayla geleceği söyleniyor. 50 megapiksel ana kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel makro kameranın eşlik edeceği belirtiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER