EğlenceManşetler

Temmuz 2024’te Xbox Game Pass’e katılacak oyunlar burada

xbox game pass temmuz 2024

Xbox Game Pass, Temmuz 2024’te oyunculara sunacağı yeni oyunlarla heyecan yaratmaya devam ediyor. Konsol, bulut ve PC platformlarında erişilebilir olacak bu yeni oyunlar, her türden oyuncuya hitap edecek. Bu ay, yeni maceralar, heyecan verici güncellemeler ve özel avantajlarla dolu. İşte Xbox Game Pass Temmuz 2024 birinci dalga oyunlarının ve diğer içeriklerinin detayları.

Xbox Game Pass Temmuz 2024 birinci dalga oyunları ve içerikleri

Journey to the Savage Planet (Bulut, Konsol ve PC) – Şu anda mevcut: Temmuz ayında geri dönen bu oyun, oyuncuları Kindred Aerospace’in çalışanı olarak bilinmeyen bir gezegene götürüyor. Bu gezegen, tehlikelerle, gizemlerle ve kokulu uzaylı yaratıklarla dolu. Oyuncuların, bu garip gezegenin insan yaşamına uygun olup olmadığını belirlemek için keşif yapmaları, savaşmaları, zıplamaları, toplayıp, zanaat yapmaları ve patlatmaları gerekecek.

Nickelodeon All-Star Brawl 2 (Bulut, Konsol ve PC) – Şu anda mevcut: Bu eğlenceli dövüş oyunu, Nickelodeon’un en sevilen karakterlerini içeren geniş bir kadroyla geri dönüyor. Oyuncular, favori karakterlerini seçip, benzersiz hareket setlerini kullanarak arkadaşlarıyla veya tek başına oynayabilirler. Ayrıca, yeni eklenen güçlü Süper Hareketler ile rakiplerinizi alt edebilirsiniz.

Cricket 24 (Bulut, Konsol ve PC) – 9 Temmuz: Cricket 24, on yıllık bir kriket video oyunu gelişiminin doruk noktasıdır ve dünyanın her köşesinden takımları içerir. Oyuncular, Avustralya ve İngiltere gibi büyük kriket uluslarına karşı resmi sahalarda oynayabilirler. Ayrıca, ilk kez profesyonel Hint T20 takımları da oyunda yer alıyor ve 50’den fazla detaylı stadyumda maç yapma imkanı sunuyor.

The Case of the Golden Idol (Bulut, Konsol ve PC) – 9 Temmuz: Bu nokta ve tıklama tarzı dedektiflik macera oyununda, bir ailenin lanetli mirasının ve bir dizi vahşi cinayetin gizemini çözmek için ipuçlarını inceleyin ve dedüksiyon yeteneklerinizi kullanın. Büyü, kaos ve kan dolu bu hikayede akıl yürütme becerilerinizi sınayın.

Neon White (Bulut, Konsol ve PC) – 11 Temmuz: Cennetteki iblisleri yok etmeye yönelik bu hızlı birinci şahıs aksiyon oyununda, Cehennem’den seçilmiş bir suikastçıyı oynuyorsunuz. Diğer iblis avcılarıyla yarışarak Cennette kalıcı bir yer edinmeye çalışırken, tanıdık gelen diğer suikastçılarla karşılaşacaksınız. Acaba onları geçmiş bir hayattan tanıyor olabilir misiniz?

Tchia (Bulut, PC ve Xbox Series X|S) – 11 Temmuz: Bu fizik tabanlı kum havuzu oyununda, güzel bir takımadayı keşfederken tırmanabilir, süzülebilir, yüzebilir ve teknenizi sürebilirsiniz. Xbox sürümü, sekiz yeni ruh melodisi, yeni kıyafetler ve uyumlu kozmetik eşyalar giydiğinizde ek avantajlar sunan en son güncellemeyi içeriyor.

Magical Delicacy (Bulut, Konsol ve PC) – 16 Temmuz: Game Pass’te ilk gün erişime sunulacak olan bu sevimli piksel sanat platform oyununda, kendi dükkanınızda geniş bir malzeme koleksiyonundan büyülü lezzetler pişirin. Bilinmeyen bir kasabayı keşfedin, lezzetli ikramlar dağıtın ve cadı dünyasının benzersiz sırlarını ortaya çıkarın.

Flock (Bulut, Konsol ve PC) – 16 Temmuz: Game Pass’te ilk gün erişime sunulacak olan bu çok oyunculu ortak oyun, uçmanın ve arkadaşlarınızla sevimli uçan yaratıklar toplamanın neşesini yaşatır. Nadir ve kaçak yaratıkları sürünüze eklemek için güzel manzaralarda süzülün.

Wartales (Xbox One) – Şu anda mevcut: Wartales artık Xbox One’da da mevcut. Bu açık dünya RPG oyununda, paralı askerlerden oluşan bir grubu zenginlik arayışında yönetin. Dünyayı keşfedin, yoldaşlar toplayın, ödüller kazanın ve antik mezarların sırlarını açığa çıkarın.

Xbox Game Pass Temmuz 2024 indirilebilir içerik ve oyun güncellemeleri

Palworld: Sakurajima Güncellemesi – Şimdi Mevcut: İlk büyük güncelleme, “Sakurajima Güncellemesi” burada! Yeni bir adayı keşfedin, yeni Pal’lar ve alt türlerle karşılaşın, yeni bir baskın ve daha zorlu boss’larla mücadele edin. Yeni seviye sınırı ve daha fazla içerik ile oynayın. Tek başınıza veya arkadaşlarınızla özel Xbox sunucularında maceraya atılın.

Xbox Game Pass Ultimate avantajları

EA Sports FC 24: Supercharge Pack – Şimdi Mevcut: Hayalinizdeki takımı kurun! Ultimate üyeleri, EA Sports FC 24 Supercharge Pack ile 11 Nadir Altın Oyuncu ve bir Sezon Takımları Ödünç Oyuncu Seçimi elde edebilir.

Warframe: Wake Up Tenno Paketi – Şimdi Mevcut: Bu hikaye odaklı aksiyon oyununda durdurulamaz bir savaşçı olarak uyanın ve arkadaşlarınızla savaşın. Wake Up Tenno Bundle avantajı, değerli eşyalar ve etkileyici Excalibur Immortal Skin ile donanımınızı güçlendirin.

The Elder Scrolls Online: 10. Yıl Dönümü Paketi #2 – Şimdi Mevcut: The Elder Scrolls Online’ın 10. yıl dönümü kutlaması devam ediyor. Bu paket, 1x Becerileri Yeniden Düzenleme Parşömeni ve 3x Altın Kıyı Deneyim Parşömeni içeriyor.

Xbox Game Pass’e 15 Temmuz’da veda edecek oyunlar

Aşağıdaki oyunlar yakında Game Pass kütüphanesinden kaldırılacak, bu yüzden ayrılmadan önce kaldığınız yerden devam etmeyi unutmamanız gerekiyor. Ayrıca, bu oyunları kalıcı olarak kütüphanenize eklemek için yüzde 20’ye varan indirimlerden yararlanabilirsiniz:

  • Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly (Bulut, Konsol ve PC)
  • Figment 2: Creed Valley (Bulut, Konsol ve PC)
  • Sins of a Solar Empire: Rebellion (PC)
  • TOEM (Bulut, Konsol ve PC)
  • The Wandering Village (Bulut, Konsol ve PC)

Xbox Game Pass Temmuz 2024 birinci dalgası dahilinde eklenen bu yeni oyunlar ve güncellemeler, oyunculara geniş bir yelpazede eğlence sunuyor. Bu oyunları kaçırmamak ve en iyi deneyimi yaşamak için Game Pass aboneliğinizi yenilemeyi unutmayın.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER