EğlenceManşetler

Xbox Game Pass’e yeni bir plan: Game Pass Standard ile daha fazla seçenek

xbox game pass standard

Microsoft, oyun dünyasında önemli bir yere sahip olan Xbox Game Pass hizmetine yeni bir plan ekleyerek oyunculara daha fazla seçenek sunmaya devam ediyor. Salı günü itibarıyla duyurulan ve aylık 249 TL’lik fiyata sahip olan Game Pass Standard, konsol oyuncuları için güçlü bir alternatif olarak dikkat çekiyor. Bu yeni plan, mevcut Game Pass for Console ve Game Pass Core’un en sevilen özelliklerini bir araya getirerek oyunculara uygun fiyatlı bir çözüm sunmayı hedefliyor.

Game Pass Standard, konsol oyuncularına çevrimiçi çok oyunculu mod, indirimler ve dev bir oyun kütüphanesi gibi avantajlar sunuyor. Xbox Game Pass Core’un çevrimiçi oyun özelliklerini barındıran bu plan, aynı zamanda Game Pass kütüphanesinde yer alan yüzlerce oyuna erişim sağlıyor. Minecraft, Forza Horizon 5, Halo, Age of Empires ve Rainbow Six Siege gibi popüler oyunlar, Game Pass Standard abonelerine sunulan geniş oyun yelpazesinin sadece birkaç örneği.

Konsol oyuncuları için uygun fiyatlı bir alternatif

Xbox Game Pass Standard, özellikle konsolda oyun oynayan ve geniş bir oyun yelpazesine erişmek isteyen oyuncular için cazip bir seçenek olarak öne çıkıyor. Çıkış gününde yeni oyunlara erişim imkanı sağlamasa da, Game Pass kütüphanesinde yer alan yüzlerce yüksek kaliteli oyun, oyuncuların yeni favori oyunlarını keşfetmelerini kolaylaştırıyor. Ayrıca plan, Xbox oyuncularına çevrimiçi çok oyunculu modda arkadaşlarıyla oynamaya ve oyun içi indirimlerden faydalanmaya olanak tanıyor.

Microsoft’un sunduğu bu yeni plan, Game Pass Core’un sunduğu avantajların üzerine geniş bir kütüphaneye erişim ekleyerek, konsol oyuncularına oyun dünyasında daha fazla seçenek sunmayı amaçlıyor. Game Pass Core, çevrimiçi oyun ve 25’ten fazla seçili oyuna erişim sunarken, Game Pass Standard bu oyun sayısını katlayarak bütçesini zorlamadan geniş bir oyun arşivine ulaşmak isteyen kullanıcılar için iyi bir alternatif oluşturuyor.

Xbox Game Pass ekosistemi genişliyor

Microsoft, oyun dünyasında daha geniş bir oyuncu kitlesine hitap etmek amacıyla Game Pass hizmetini sürekli olarak geliştiriyor. Game Pass Ultimate gibi tüm platformlarda (PC, konsol ve bulut) geniş bir erişim sunan ve çıkış gününde yeni oyunlara erişim sağlayan planlardan, PC oyuncuları için tasarlanmış PC Game Pass gibi seçeneklere kadar her oyuncu için bir seçenek mevcut. Şimdi ise konsol oyuncularına uygun fiyatlı ve kapsamlı bir seçenek sunan Game Pass Standard ile Microsoft, Xbox Game Pass ekosistemini daha da güçlendirmiş durumda.

Bu yeni planla, konsol oyuncuları yüzlerce oyuna erişim sağlarken, çevrimiçi oyun deneyiminden de faydalanabilecekler. Ayrıca, Xbox mağazasında çeşitli oyun ve ek içeriklerde sunulan indirimlerle bütçelerini zorlamadan geniş bir oyun deneyimi yaşamaları mümkün olacak.