EğlenceManşetler

Xbox Game Pass’e eklenecek ve hizmetten kalkacak oyunlar belli oldu (Haziran 2024)

xbox game pass haziran 2024

Microsoft’un popüler oyun abonelik servisi Xbox Game Pass, 35 milyonu aşkın abone sayısıyla dikkat çekiyor ve dünya çapında oyuncular arasında giderek daha fazla ilgi görüyor. Türkiye’de de büyük bir kullanıcı kitlesine sahip olan servis, yüzlerce oyun sunmasıyla tanınmakta ve düzenli yapılan anlaşmalar sayesinde kütüphanesini sürekli güncel tutmakta. Oyuncuların merakla beklediği, Xbox Game Pass Haziran 2024 kapsamındaki yeni oyunlar ve platformdan ayrılacak olanlar hakkında detaylar 6 Haziran 2024 tarihinde yapılan resmi açıklamayla paylaşıldı.

Bu kapsamda, ünlü RPG oyunları Octopath Traveler ve Octopath Traveler II, servise bulut, PC ve Xbox Series X|S üzerinden erişim için zaten katılmış durumda. Ayrıca, oyuncuları bilinmez bir psikolojik yolculuğa çıkaran Depersonalization, 12 Haziran’da PC kullanıcıları için; I. Dünya Savaşı’nın farklı bir bakış açısını sunan Isonzo ve korku severler için ideal The Callisto Protocol, her iki oyun da 13 Haziran’da bulut, konsol ve PC için; ve deniz altı keşif oyunu Still Wakes the Deep, 18 Haziran’da bulut, PC ve Xbox Series X|S için servise eklenecek.

Her ne kadar yeni oyunların eklenmesi heyecan verici olsa da, bazı oyunların da anlaşmanın sona ermesiyle servisten çıkarılacağını belirtmek gerek. Bu ayın 15’inde servisten çıkarılacak oyunlar arasında Bramble: The Mountain King, High on Life, Rune Factory 4 Special, Spacelines from the Far Out ve The Bookwalker bulunuyor. Bununla birlikte, Microsoft, abonelerine bir oyun servisten çıkmadan önce indirimli fiyatlarla satın alma imkanı sunarak, bu geçici veda sürecini biraz olsun yatıştırıyor.

Xbox Game Pass servisi, dünya genelindeki oyunculara sunduğu geniş oyun yelpazesi ile göz dolduruyor. Microsoft’un sürekli güncellenen bu hizmeti, oyun dünyasındaki yeniliklere ve trendlere ayak uydurarak abonelerini memnun etmeye devam ediyor. Yeni eklenen oyunların, servisin büyümesine ve oyun severlerin Xbox Game Pass’e olan ilgisinin artmasına katkıda bulunması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER