Teknoloji

Vodafone, Voleybol Milletler Ligi’nin ilk haftasını GB hediyesiyle kutluyor

vodafone sultanlar ligi vodafone voleybol milletler ligi

Dünyada kadın voleyboluna, Türkiye’de ise kadın sporuna yönelik en yüksek ve kapsamlı sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone, ilk haftası Antalya’da düzenlenen 2024 Voleybol Milletler Ligi için 15-19 Mayıs tarihleri arasında müşterilerine her gün 5 GB internet hediye ediyor.

Vodafone aboneleri hediye GB’larını “Yanımda’’ uygulamasında yer alan ‘Hediye’ hikayesini tıklayarak günlük 5 GB toplamda 25 GB internet hediyesini alabiliyor.

Kadınlar Voleybol Milletler Ligi’nin ilk hafta maçları 19 Mayıs’ta sona erecek. Vodafone aboneleri 19 Mayıs’a kadar her gün bir gün geçerli 5 GB internet hediyesini alabilecek.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: ““Voleybol dünyasının önemli turnuvalarından Voleybol Milletler Ligi’nde A Milli Kadın Voleybol Takımımıza logomuzu ve ismimizi vermekten gurur duyuyoruz. Vodafone olarak, 25 milyon müşterimizle büyük bir aileyiz ve bu büyük aileyle Filenin Sultanları’nın yanındayız. Tüm Vodafonelular gönül rahatlığıyla tüm maçları takip edebilsinler, desteklerini ve coşkularını sonuna kadar paylaşabilsinler diye Voleybol Milletler Ligi’nin Antalya etabı için günlük 5 GB, toplamda 25 GB hediye Vodafone Yanımda’da müşterilerimizi bekliyor. Vodafone olarak, Türk kadın voleybolunun dünyada ve Türkiye’de bilinirliğinin artmasına katkı sağlamaya devam edeceğiz.”

Vodafone Voleybol Milletler Ligi için teknolojik altyapı da sağlıyor

Vodafone ve Voleybol Milletler Ligi, Antalya’da düzenlenen ilk hafta maçları kapsamında teknolojik bir iş birliğine de imza atıyor. İş birliği çerçevesinde, gerçekleştirilecek her karşılaşmanın, skorların ve performansların istatistiğini takip etmek için en yeni teknolojiler kullanılıyor. Dünya çapındaki yayıncılara Türkiye’de ilk defa Vodafone’un güçlü 5G şebekesi üzerinden anında ve kesintisiz iletilecek olan istatistikler, taraftarlara gerçek zamanlı veriler sunacak ve daha önce benzeri görülmemiş bir izleme deneyimi yaşatıyor.

İLGİLİ HABERLER