Teknoloji

Vivo’dan öğrenci dostu çözümler: Y27 ve Y17s modelleri ekimde Türkiye’de

vivo y27

Kullanıcı dostu çözümlerle Türkiye pazarında kendini kanıtlayan Vivo, ürün yelpazesini genişletiyor ve ses getirecek yeni modelleri Y27 ve Y17s’yi Türkiye pazarına sunmayı planlıyor. Ekonomik ve kullanışlı özellikler sunan Y27 ve Y17s, güçlü bataryaları ve geniş hafıza alanları ile gün boyu kesintisiz teknoloji deneyimi vadederken, her bütçeye uygun seçenekler sunuyor.

Estetik ve performans arasında dengeyi sağayan yeni model vivo Y27, MediaTek Helio G85 işlemcisi, 6GB RAM ve 128GB dahili hafıza alanı ile dikkat çekiyor. Android 13 işletim sistemli cihazın hafızası MicroSD desteği ile 1TB’ye kadar artırılabilirken, 5000mAh batarya kapasitesi ve hızlı şarj desteği ile kullanıcılarına pratiklik sunuyor.

Vivo’nun bir diğer yeni modeli Y17s de, gücünü MediaTek Helio G85 işlemciden alıyor ve Android 13 işletim sistemi kullanıyor. Hem performansı hem de ekonomikliği bir arada sunan Y17s, 6GB RAM ve 128GB hafızası, MicroSD desteğiyle 1TB’a genişlenebilir depolama ve büyük batarya kapasitesiyle öne çıkıyor.

vivo y17s

Vivo’nun bu yeni modelleri, tüm kullanıcılara en az iki büyük Android güncellemesi ve 3 yıl Android güvenlik güncelleme garantisi verme vaadi ile geliyor. Öğrencilere yönelik olarak vivo, Y27 ve Y17s model cep telefonlarının hükümetin vergisiz telefon satışı uygulaması kapsamında satın alınabileceğini belirtiyor. Bu hediyelerle beraber ekim ayı, teknoloji tutkunları için oldukça verimli bir ay olacak.

İLGİLİ HABERLER