Teknoloji

Vivo X200, X200 Pro ve X200 Pro Mini’nin basın görselleri ortaya çıktı

vivo x200

Vivo’nun yeni amiral gemisi serisi X200, 14 Ekim’de tanıtılacak ve serinin üç modeli olacak: Standart X200, daha güçlü X200 Pro ve kompakt X200 Pro Mini. Lansmana iki hafta kalmasına rağmen, Vivo X200 serisi JD.com’da ön siparişe açıldı ve bu listelemelerde telefonların resmi görüntüleri de paylaşıldı.

Her üç model de X100 serisinin aksine düz çerçevelere sahip olacak. Vivo, önceki serilerde olduğu gibi dairesel kamera adasına sadık kalıyor ve hem X200 hem de X200 Pro modellerinde üçlü kamera kurulumu dikkat çekiyor.

X200 ve X200 Pro modelleri parlak arka yüzeylerle dört farklı renk seçeneği sunuyor: Siyah, Beyaz, Mavi ve Gümüş. Daha kompakt olan X200 Pro Mini ise mat bir yüzeyle, daha canlı ve eğlenceli renkler sunuyor. Mini model, pembe ve yeşil gibi öne çıkan renklerin yanı sıra siyah ve beyaz seçenekleriyle de geliyor.

X200 Pro

Basın görselleri, ayrıca X200 serisinin Leica markalı kameralarla geleceğini de doğruluyor. Bu, Alman kamera şirketinin fotoğraf işleme teknolojisiyle seriye katkıda bulunacağı anlamına geliyor. Leica’nın bilgi birikimi sayesinde kullanıcıların, yüksek kalitede fotoğraf deneyimi yaşamaları bekleniyor.

Vivo X200 serisi kavisli ekranlarla gelecek

Vivo’nun X200 telefonları düz kenarlara sahip olsa da, şirketin marka yöneticisi Jia Jingdong’a göre ekranlar kavisli olacak. Jingdong, bu panellerin “mikro-quad-kavisli” olduğunu belirtiyor, ancak bu kavislerin ne kadar belirgin olduğunu görmek için cihazların piyasaya çıkmasını beklememiz gerekecek.

X200 Pro Mini

Resmi fotoğraflar ve basın görselleri, X200 serisinin parlak yan çerçevelere sahip olduğunu da gösterdi. Çerçevenin titanyum olup olmadığı henüz netleşmedi, ancak lansmana kalan on dört gün içinde cihazlarla ilgili daha fazla bilgi edinmemiz olası görünüyor.