Teknoloji

Vivo V40e’nin özellikleri ve tasarımı lansman öncesinde sızdırıldı

vivo v40e

Vivo, V40 ailesinin yeni bir üyesi olan V40e’yi piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Ancak adından daha alt seviye bir telefon olduğu anlaşılsa da, çevrimiçi ortama sızdırılan teknik özellikler Vivo V40e modelinin göz ardı edilmemesi gerektiğini gösteriyor.

Sızdırılan görsel, cihazın tasarımının bir bölümünü ve muhtemelen “Royal Bronze” olarak adlandırılan renk seçeneklerinden birini ortaya koyuyor. Ayrıca ekranın kavisli olacağı ve arka tasarımının diğer V40 modelleriyle büyük ölçüde benzer olacağı da görülüyor.

Vivo’nun dahili testlerine göre, ekranın maksimum 4500 nit parlaklığa ulaşabileceği iddia ediliyor. Ayrıca V40e’nin, pil ömründen ödün vermeden Hindistan pazarındaki en ince akıllı telefon olacağı öne sürülüyor. Aslında, cihazın 5500 mAh kapasiteli büyük bir pile sahip olacağı ve hızlı şarj desteği sunacağı belirtiliyor. V40e’nin, kabloyla 80W hızlı şarj desteği sunacağı da gelen bilgiler arasında.

Vivo V40e eylül ayında tanıtılacak

Önceki sızıntılara göre, vivo V40e’nin MediaTek Dimensity 7300 işlemcisi ile güçlendirileceği ve en az 8 GB RAM kapasitesine sahip olacağı bildiriliyor.

Vivo V40e’nin eylül ayı sonunda Hindistan’da tanıtılması bekleniyor.