Teknoloji

Vivo V29 Pro’nun tanıtım tarihi belli oldu

vivo v29 pro

Vivo V29 serisinde hâlihazırda V29, V29e ve V29 Lite olmak üzere üç model bulunuyor. Yakında bu listeye dördüncü bir telefon daha eklenecek. Vivo V29 Pro, 4 Ekim’de gözler önüne çıkacak. Şirketten yapılan açıklama, akıllı telefonun ilk durağının Hindistan olacağını gösteriyor.

Vivo’nun açıklamasında “V29 serisi” ifadesinin kullanılması dikkat çekiyor. Bu da şirketin birden fazla telefonun lansmanını gerçekleştireceğini düşündürüyor. V29e Hindistan’da zaten satışa çıktığı için bahsedilen ikinci telefonun Vivo V29 olduğu anlaşılıyor. Vivo’nun Hindistan’daki internet sitesine eklediği tanıtım sayfasında V29 Lite’ı görmek mümkün olmuyor.

V29 Pro’nun teknik özellikleri konusunda şirketten bir paylaşım gelmiş değil. Ancak renk seçenekleri şimdiden açıklandı. V29 Pro Himalaya Mavisi, Majestik Kırmızı ve Uzay Siyahı renkleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Majestik Kırmızı renk seçeneğinde V29 Pro’nun arka panel renginin değişeceğini belirtmekte de fayda var.

Vivo V29 Pro üç arka kamerayla geliyor

V29 Pro’nun arka panelinde Smart Aura Light adını taşıyan yuvarlak bir flaş halkası bulunuyor. Bu halkaya üç kamera eşlik ediyor. Söz konusu kameralardan birinin Sony IMX663 sensör kullanan “2x pro portre kamera” olduğu belirtiliyor. Şirket, bu kameranın “kusursuz kenar algılama ve çarpıcı arka plan bulanıklaştırma” gibi özelliklerle geleceğinin altını çiziyor.

Vivo V29 Pro, Hindistan’da üç adet özel Düğün Tarzı fotoğraf filtresiyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Bu filtreler Prosecco, Neo Retro ve Pastels adını taşıyor. V29 Pro’nun tartıda 188 gram çektiği de şimdiden bilinenler arasında yer alıyor.