Manşetler

Vivo’nun yeni çarpıcı telefonu V29 Lite 5G Türkiye’de satışa sunuldu

vivo v29 lite

Vivo, V serisinin son üyesi V29 Lite 5G’yi Türkiye’deki kullanıcılarının beğenisine sundu. 15.999 TL’lik fiyat etiketine sahip olan V29 Lite, Qualcomm’un Snapdragon 695 işlemcisine sahip. Android 13 işletim sistemi ve FunTouch OS 13 ara yüzü ile kullanıcılarına sınırsız uygulama deneyimi sunuyor. Bu güçlü donanımın yanı sıra, 8GB RAM (+sanal 8GB) ve 256GB depolama alanıyla gelen cihaz, genişletilmiş RAM 3.0 özelliği sayesinde birden çok uygulama arasında kesintisiz geçişler sağlıyor.

Vivo V29 Lite 5G: Gelişmiş özellikler, stil sahibi tasarım

Vivo, V29 Lite 5G ile sektörde bir ilke imza atıyor ve orta segment kullanıcılarına kavisli ekran deneyimini sunuyor. Altın Işıltısı ve Siyah Elmas Işıltısı olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle sunulan Vivo V29 Lite, 120Hz kavisli AMOLED ekranı sayesinde kullanıcılarına son derece şık bir akıllı telefon deneyimi vaat ediyor.

V29 Lite, 64MP ana kamerası ve optik görüntü sabitleme özelliği ile üstün bir kamera performansı sergiliyor. Üçlü arka kamera sistemi, 2MP bokeh ve 2MP makro lenslerle destekleniyor. Bu kamera özellikleri, tüm ışık koşullarında en güzel anların en iyi şekilde ölümsüzleştirilmesini sağlıyor. Ayrıca çift pozlama özelliği ile katmanlı fotoğraflar ve farklı portre modları da mümkün hale geliyor.

Vivo, V29 Lite 5G’yi kullanıcılara 2 büyük Android sürümü güncelleme ve 3 yıl Android güvenlik güncelleme garantisi ile sunuyor. Vivo’nun online satış platformu myvivoshop.com üzerinden satın alınan cihazlar, 1 yıl garanti ve 1 yıl ücretsiz ekran onarım hediyesi ile birlikte geliyor. Ayrıca, eski telefonunu getirip yeni bir telefon alan kullanıcılar, 500 TL’lik indirim fırsatından da yararlanabiliyor.