Teknoloji

Vivo T3 Pro’nun tanıtım tarihi belli oldu

vivo t3 pro

Vivo T3 Pro hakkındaki sızıntılar bir süre önce etrafta dolaşmaya başlamıştı. Akıllı telefonun tanıtılacağı tarih sonunda belli oldu. T3 Pro, 27 Ağustos’ta resmen gözler önüne çıkacak.

Akıllı telefon için Flipkart’ta hâlihazırda bir ürün sayfası açılmış durumda. Bu sayfada tanıtıma doğru geri sayımda sona yaklaştıkça yeni bilgiler paylaşılacak. Tanıtım tarihi söz konusu sayfa açıldığında belli olmamıştı.

20 Ağustos itibarıyla akıllı telefonun suni deri kaplı Kum Taşı Turuncu rengindeki arka panelini görmek mümkün oldu. 21 Ağustos itibarıyla T3 Pro’nun kalbindeki Qualcomm Snapdragon işlemcinin modeli açıklanacak. 23 Ağustos’ta ise ana kamera görevini üstlenen Sony IMX sensör belli olacak. 26 Ağustos’ta ise pille ilgili detaylar duyurulacak.

vivo t3 pro

Vivo T3 Pro büyük ihtimalle Snapdragon 7 Gen 3 ile gelecek

Telefonun kalbindeki işlemcinin Snapdragon 7 Gen 3 olma ihtimali yüksek görünüyor. Bahsedilen kamera sensörünün ise Sony IMX882 olduğu tahmin ediliyor. Pil kapasitesinin ise 5500 mAh olduğu söyleniyor.

Vivo’nun T3 Pro hakkındaki detayların büyük kısmını resmi duyurudan önce paylaşacağı anlaşılıyor. Ancak fiyat gibi detayların tanıtım etkinliğine saklanması muhtemel görünüyor.