Teknoloji

Vivo T3 Pro için resmi paylaşımlara başladı

vivo t3 pro

Vivo T3 Pro hakkındaki sızıntılar bir süredir etrafta dolaşıyordu. Son olarak Geekbench’in veri tabanında boy gösteren telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3 işlemcinin olacağı da bu test sonucuyla doğrulanmıştı. Vivo’nun telefon için hazırladığı mikro sitenin yayına alınması da resmi duyurunun çok uzak olmadığı anlamına geliyor.

Bu sayfa, telefonun bazı özelliklerini de şimdiden görmeyi sağlıyor. T3 Pro’nun kavisli AMOLED ekranının yenileme hızının 120 Hz ve maksimum parlaklık seviyesinin 4500 nit olduğu da bu sayfanın gösterdikleri arasında bulunuyor.

Vivo, T3 Pro’nun segmentinin “en parlak kavisli telefonu” olacağının altını çizmeyi de ihmal etmiyor. Mikro sitede T3 Pro’nun arka panelini de görmek mümkün oluyor. Burada turuncu arka panelin suni deriyle kaplanmış olduğu da hemen fark ediliyor. Tasarım konusunda daha fazla bilginin 20 Ağustos’ta paylaşılacağı belirtildi.

vivo t3 pro

Vivo T3 Pro, büyük ihtimalle 26 Ağustos’tan sonra tanıtılacak

Vivo, detayları 21 Ağustos’ta açıklanacak “turbo işlemci”nin varlığını da şimdiden doğruluyor. Sony sensörlü ana kameranın detayları için 23 Ağustos işaret edilirken, “turbo pil” konusundaki detaylar da 26 Ağustos itibarıyla paylaşılacak. Bu takvim, telefonun resmi duyurusunun 26 Ağustos’tan sonra yapılacağı anlamına geliyor.

vivo t3 pro

Daha önceki sızıntılara göre, Vivo T3 Pro’ya ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5500 mAh pil verecek. Ana kamera görevini ise 50 megapiksel çözünürlüklü sensör üstlenecek.