Eğlence

Vampire Survivors ve yeni Temple Run oyunu Apple Arcade’e geliyor

vampire survivors apple arcade

Pikselli canavar ordularıyla mücadele edeceğiniz popüler kurşun cehennemi hayatta kalma oyunu Vampire Survivors, 1 Ağustos itibarıyla Apple Arcade oyun servisinde yerini alacak.

Oyun hâlihazırda iOS’te ücretsiz olarak indirilebiliyor. Teknik olarak bu yeni versiyon Vampire Survivors Plus adını taşıyor. Reklamsız oynanabilecek yeni oyun ile birlikte “Legacy of the Moonspell” ve “Tides of the Foscari” adını taşıyan iki indirilebilir içerik paketi de sunulacak. Normal şartlar altında bu paketleri ayrı ayrı almak gerekiyordu. Oyuncular bir iOS cihazı üzerinde dört kişiye kadar çok oyunculu deneyim yaşayabilecek.

Vampire Survivors dışında iki oyun daha Apple Arcade servisine ekleniyor

Apple Arcade’e eklenecek tek oyun Vampire Survivors değil. Yeni Temple Run oyunu Temple Run: Legends da 1 Ağustos itibarıyla platformdaki yerini alacak. Apple’dan yapılan açıklamaya göre, oyunda sonsuz koşu seçeneğinin yanı sıra 500’den fazla seviye bulunuyor.

Platforma eklenecek bir diğer oyun ise Castle Crumble adını taşıyor. Bir “puzzle” oyunu olan Castle Crumble’da oyuncular kaleleri yıkacak. Oyun, 29 Ağustos’taki güncellemeyle Vision Pro desteğine de kavuşacak.

İLGİLİ HABERLER