Teknoloji

Twitter otomatik hesaplar için bilgilendirici etiketi deniyor

twitter otomatik hesaplar

Twitter perşembe günü yaptığı açıklamada, otomatik hesaplar veya “bot” olarak nitelendirebileceğimiz hesaplar için tanımlayıcı etiketler çıkarmaya başladığını kaydetti. Şirket, konuyla ilgili Sıkça Sorulan Sorular sayfasında, “Twitter’da görebileceğiniz otomatik hesap örnekleri arasında aşı randevularını ve afet erken uyarı sistemlerini bulmanıza yardımcı olan botlar yer alır.” dedi. “Bu hesaplar size otomatik olduklarını bildirdiğinde, onlarla etkileşime geçtiğinizde amaçlarını daha iyi anlıyorsunuz.”

Başlangıçta, Twitter’ın test olarak nitelendirdiği denemede, etiketleri hesaplarına uygulayabilmek için az sayıda geliştirici davet edilecek. Etiketleri etkinleştiren testteki hesaplar için profil sayfalarında ve hesaplar için tweet’lerin kendisinde bir “Otomatik” etiketi görünecektir. Twitter, tüm geliştiricilerin etiketleri yıl sonuna kadar kullanabileceklerini söylüyor.

Kullanıma sunma işlemi, daha önce vaat edilen temmuz ayına göre biraz daha geç başlıyor. Ayrıca Twitter, ölen insanları anmaya yönelik bir etiket üzerinde çalışıyor. Son gelen haberler, söz konusu etiketin bu yıl içinde kullanıma sunulması şeklindeydi. çıkması planlanıyordu.

İLGİLİ HABERLER