Eğlence

The Talos Principle 2’nin çıkış tarihi belli oldu

the talos principle 2

Bağımsız oyun dünyasının popüler çalışmalarından biri olan The Talos Principle’ın devam oyununu bir aydan kısa bir süre içinde oynamak mümkün olacak. The Talos Principle 2, 2 Kasım’da oyuncularla buluşacak. Oyun PC, PlayStation 5, Xbox Series X ve S’te oynanabilecek. PC’de oyun Steam ve Epic Games Store’da satılacak.

2 Kasım’dan önce oyunu sipariş edenleri yüzde 10’luk bir indirim bekliyor. Orijinal oyunu henüz deneyimlemeyenler için de bir indirim fırsatı mevcut. The Talos Principle, 3 Ekim’e kadar Steam’de Road to Gehenna paketiyle birlikte yüzde 90 indirimli şekilde satın alınabilecek.

Yeni oyunda insanoğlunun nesli çoktan tükenmiş oluyor ve insanların yerini duygu ve düşünce sahibi robotlar alıyor. Makineler hikayedeki gizemli bir yapıyı keşfediyor ve oyunculardan da bilinç, sevgi ve türümüzün geleceği hakkında diyaloglara girerken karmaşık lazer bilmeceleri çözmeleri isteniyor.

The Talos Principle 2 iyimser bir hikaye anlatıyor

Oyun, ön izlemesinin ardından “sıcak, misafirperver ve yavaş” gibi yorumlar almıştı. Diğer bilimkurgu oyunlarının ve gerçek medyanın aksine, The Talos Principle 2, iyimser bir hikaye anlatıyor. İnsanın kalbini hızlandırmak yerine düşüncelerini çalıştıran oyun, gerçek dünyadan bir kaçış arayanlar için iyi bir alternatif olabilir.

The Talos Principle 2’nin bu yıl çıkacak olması kuşkusuz iyi bir haber. Ancak oyunun geliştiricisi Devolver pek çok oyunun çıkışını 2024’e erteledi. Bunlar arasında Skate Story, The Plucky Squire, Stick it to the Stickman, Anger Foot ve Pepper Grinder gibi oyunlar yer alıyor. Söz konusu oyunlar için kesin bir çıkış tarihi bilgisi verilmiş değil.