Eğlence

The Sims 4 yeni kitleriyle oyuncuların sanatsal yeteneklerini ortaya çıkaracak

the sims 4

The Sims 4 oyuncuları, bu sezon yaratıcı Sims hikayelerine devam ederken sanatsal yeteneklerini yeniden keşfedebilir ya da ailelerine yeni katılan bebeklerini güzel bir çocuk odasında karşılayabilirler. Bu yeni kitlerle, “Sırada ne var?” sorusuna yaratıcı cevaplar vermeye hazır olun.

Artist Studio Kiti, Sims karakterlerinizin yaratıcılığını ortaya çıkaracak bir stüdyo yaratma fırsatı sunuyor. Stüdyonuzun ortasına yerleştireceğiniz yeni şövale ile sanat yolculuğunuzu başlatın. Çeşitli fırçalar, renkli boya kutuları ve Sims karakterlerinin hem referans alarak hem de ilhamla yaratabilecekleri yeni natürmort nesneleriyle dolu bir ortam yaratın.

the sims 4

Stüdyoda hayal gücünüzü sınırlayacak bir şey yok. Renkli boya tüpleri, çizim defterleri ve paletlerle dolu raflar ve çekmeceler sayesinde Sims karakterlerinizin her sanatsal isteğini yerine getirin. Ayrıca yeni tablet ve marangozluk masasıyla Sims’ler, sanatın farklı alanlarına da adım atarak bu yaratıcı atmosfere tamamen dalacaklar.

the sims 4

Storybook Nursery Kit, ünlü yaratıcı SixamCC ile işbirliği içinde tasarlandı. Bu koleksiyon, yeni doğan bebekler, bebekler ve küçük çocuklar için zarafetle harmanlanmış bir çocuk odası yaratmanıza olanak tanıyor. Sofistike bir dokunuşla tasarlanan oyuncaklar, etkileyici duvar kağıtları, rüya gibi bir beşik döneri ve daha fazlası, Sims’lerinizin küçük nooboolarını mutlu bir şekilde karşılayacak.

the sims 4

Bu büyüleyici odalar, hem koyu ve derin tonlarda hem de geçmişin pastel renklerinde sunuluyor. Sims’lerinizin küçükleri, özenle işlenmiş şık beşikler, yataklar, muhteşem bir tül cibinlik ve zarif bir avizeyle donatılmış bu odalarda huzurla uyuyacak. Nesilden nesile aktarılan bu zarif eşyalar, ailelerinizin mirasını yaşatacak ve Sims dünyasına yeni bir hikaye katacak.

Yeni The Sims 4 kitleri ne zaman yayınlanacak?

The Sims 4 Artist Studio ve Storybook Nursery Kitleri, 19 Eylül 2024 tarihinde PC (EA app), Mac (Origin), Epic Games Store, Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S ve Xbox One platformlarında satışa sunulacak.