EğlenceManşetler

Netflix, The Platform 2’nin fragmanı yayınladı

the platform 2

Netflix, ilk filmi büyük ilgi gören The Platform’un devamı olan The Platform 2 filminin merakla beklenen tanıtım fragmanını izleyicilerle buluşturdu.

Başrollerinde Milena Smit ve Hovik Keuchkerian’ın yer aldığı film, yönetmen koltuğunda Galder Gaztelu-Urrutia’yı ağırlıyor. Yapımcılığını Basque Films’den Carlos Juárez, Galder Gaztelu-Urrutia ve Raquel Perea üstleniyor. The Platform 2’nin dikkat çeken oyuncu kadrosunda ayrıca Natalia Tena ve Óscar Jaenada gibi başarılı isimler de bulunuyor. Film, 4 Ekim’de Netflix platformunda izleyiciyle buluşacak.

Filmde, gizemli bir liderin Platform’da kendi düzenini kurma çabası konu ediliyor. İlk filmde olduğu gibi bu yapımda da sert ve acımasız bir beslenme sistemi dikkat çekiyor. Ancak bu kez, bu sistemin adaletsizliğine karşı yeni bir mücadele başlatılıyor. Yöntemleri tartışmaya açık olan bu yeni direnişin içine katılan karakter, yanlış bir adım atmanın ölümle sonuçlanacağı bir ortamda hayatta kalma savaşı veriyor. Film, “Hayatta kalmak için ne kadar ileri gidebilirsiniz?” sorusunu derinlemesine sorguluyor.

  • the platform 2
  • the platform 2

The Platform 2 de sosyal ve politik mesajlarıyla dikkat çekecek

İlk filmiyle sosyal ve politik mesajlarıyla dikkat çeken The Platform, ikinci filmde de benzer temaları işleyerek izleyicilere çarpıcı bir deneyim sunmayı hedefliyor.