Eğlence

The Last of Us dizisinin ikinci sezonunda yedi bölüm olacak

the last of us

HBO’nun The Last of Us dizisinin ilk sezonu serinin ilk oyununu kapsıyordu. Ancak görünen o ki, serinin ikinci oyununu keşfetmek için dizinin ikinci sezonundan daha uzun bir zamana ihtiyaç duyulacak. Konuyla ilgili açıklama, oyunun yaratıcılarından biri olan Craig Mazin’den geldi.

Deadline’a konuşan Mazin, ikinci oyundaki hikayenin tamamen anlatılması için en az, muhtemelen üç sezona ihtiyaç duyulduğunu belirtti. Buna bağlı olarak, dizinin ikinci sezonunda ilk sezona kıyasla daha az bölüm olacak.

Mazin, şu ifadeleri kullandı: “Oyunun II. Kısmından aldığımız hikaye materyali, ilk oyundaki hikaye materyalinden çok daha fazla; dolayısıyla başından beri yapmamız gereken şeylerden biri, bu hikayeyi sezonlar arasında nasıl anlatacağımızı bulmaktı. Bunu yaptığınızda, doğal kırılma noktaları ararsınız ve daha önce de belirttiğimiz gibi, bu sezon, doğal kırılma noktası sanki yedi bölümden sonra gelmiş gibi hissettirdi.”

Dizinin ve oyunların hayranları için iyi haber ise şu: HBO henüz ek sezonları onaylamamış olsa da Mazin yeni sezonların geleceğinden oldukça emin görünüyor. Mazin, şu sözleri değerlendirdi: “Sezonun tamamlanmasının ardından geriye kalan hikayeyi bir sezon daha nasıl anlatabileceğimizi anlamıyorum.”

The Last of Us ikinci sezon bölümleri 2025’te yayınlanacak

Dizinin ikinci sezonu 2025’te ekranlara gelecek. İkinci sezonda Abby rolünde Kaitlyn Dever, Dina rolünde Isabela Merced ve Isaac Dixon rolünü yeniden canlandıran Jeffrey Wright gibi isimler karşımıza çıkacak.

İLGİLİ HABERLER