EğlenceManşetler

The Last of Us’ın yeni sezonundan ilk görüntüler geldi

the last of us

HBO, The Last of Us dizisinin merakla beklenen ikinci sezonundan ilk görüntüleri paylaştı. Geniş kapsamlı bir fragmanın içinde kısa bir sekansta The Last of Us’a yer veren HBO, böylelikle 2025’te yayına girecek yeni sezon hakkında bir fikir edinmek mümkün oluyor.

Fragman, Joel’in (Pedro Pascal) Catherine O’Hara (görünüşte terapisti) tarafından canlandırılan yeni bir karakterle sohbet etmesiyle başlıyor. Joel geçmişteki eylemleriyle hesaplaşırken, terapistin “Ona zarar verdin mi?” sorusunu “Onu kurtardım” şeklinde yanıtlıyor.

O’Hara’nın bilinmeyen rolünün yanı sıra, Kaitlyn Dever’ın Abby’si, Jeffrey Wright’ın Isaac olarak video oyunundaki seslendirmesini tekrarlaması ve Isabela Merced’in canlandırdığı Dina gibi diğer karakterleri ilk kez görüyoruz. Bu arada Joel’in kardeşi Tommy (Gabriel Luna) ve Ellie (Bella Ramsey) bazı yoğun aksiyon sahnelerinde kısa süreliğine görünüyor.

The Last of Us’ın ikinci sezonu, serinin ikinci oyunundaki olayların bir kısmını konu alacak. Yapımcılar Craig Mazin ve Neil Druckmann, hikayenin ilk oyuna kıyasla daha karmaşık olması nedeniyle oyunu iki sezona bölmeye karar vermişti. Bu nedenle ikinci sezonda yedi bölüme yer verilirken, üçüncü sezon “önemli ölçüde daha uzun” olacak.

The Last of Us yeni sezonda da orijinal hikayede küçük değişiklikler yapacak

Dizi ilk sezonda genellikle oyundaki olayları izlese de, bazı akıllı değişiklikler yapılmıştı. İkinci sezon da benzer bir yapıda olacak. Oyunda Joel, hastanede gerçekleşen olayları yalnızca kardeşine itiraf ediyor, ancak burada Catherine O’Hara’nın karakterine anlatıyor.

Fragman, HBO’nun Coming to Max fragmanının bir parçası olarak, The Penguin, Dune: Prophecy, It: Welcome to Derry ve Game of Thrones’un bir sonraki yan dizisi olan A Knight of the Seven Kingdom’ın ilk fragmanlarıyla birlikte yayınlandı.