Eğlence

The Bear’ın merakla beklenen üçüncü sezonu için yeni tanıtım yayınlandı

the bear

Çiçekler, mumlar, yüksek doz stres ve sinir, ısı, daha fazla ısı, farklı menüler, anlaşılamayan kaseler, duvarda patlayan tabaklar, Michelin yıldızı avı… Emmy ve Altın Küre ödüllü The Bear dizisinin tüm bu öğelere ciddi maruz kalacağımız 3. sezonundan yeni tanıtım yayınlandı.

Disney+’ta 17 Temmuz’dan itibaren izleyicilerle buluşacak yeni sezonunda ekibimiz, sandviç dükkanından çıkıp kendilerini çok daha zorlu bir serüvene sürükleyerek hayalini kurdukları restoranı sonunda resmi olarak açıyorlar. 

The Bear yeni sezonda daha yüksek gerilim yaşatacak

Restoranın adının merak konusu olarak bırakıldığı tanıtımda Carmy ile Richie’nin arasındaki gerilim hattı, mutfağın sıcaklığını daha da artırıyor. Yeni sezona dair tüm detayların sır gibi tutulduğu, Christopher Storer’ın yaratıcı koltuğunda oturduğu The Bear’da karakterlerin özel hayatlarında da sular durulmayacak. 

Borç sıfırlarının daha da artacağı ve “Michelin yıldızı için her yol mübahtır” felsefesinin tüm ekibe yayıldığı dizinin yeni sezonu, 17 Temmuz’dan itibaren sadece Disney+’ta seyredilebilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER