Manşetler

Teknoblog buluta taşındı

Dün geceden itibaren Teknoblog’a girenler özellikle ana sayfada bazı değişiklikleri farketmiştir. Sayfa başına gösterdiğimiz yazı sayısını artırdık, en değerli içeriklerimizden olan incelemelerimizi biraz daha öne çıkardık. Ancak bu arayüz değişikliklerinden daha önemlisi altyapımızı değiştirmiş olmamız.

Teknoblog sizin desteğiniz sayesinde giderek büyüyor, gelişiyor. Büyümek bir yandan güzel, ancak bir yandan da yeni gereksinimleri ortaya çıkarıyor. Bu gereksinimlerin başında da sunucuyu gelen talebi destekleyecek hâle getirmek geliyor. Bu noktada buluta taşınmanın uygun olacağını düşündük ve kendimize iş ortağı olarak PlusClouds’ı seçtik. H2B İnternet Teknolojileri’nin bir ürünü olan PlusClouds esnek yapısı sayesinde ihtiyaçlarınıza uygun bileşenlere sahip bulut sunucusu veya sunucularını oluşturma fırsatı sunuyor.

Buluta geçişimiz henüz çok yeni. Zamanla performansın daha da artacağını tahmin ediyoruz. PlusClouds üzerindeki deneyimlerimizi de test ettikçe aktaracağız. Bunu da şimdiden belirtelim.

Bu arada Teknoblog’un yenilikleri devam ediyor. Çok ama çok yakında büyük bir yeniliğin haberini vereceğiz. Bizden ayrılmayın.

İLGİLİ HABERLER