Teknoloji

Tecno’nun yeni katlanabilir telefonu resmi belgelerde görüldü

tecno phantom v flip 5g inceleme

Tecno Phantom V Flip‘in halefi Phantom V2 Flip, ABD Federal İletişim Komisyonu’nun (FCC) belgelerinde boy gösterdi. Belgelerde yer alan çizimler, katlanabilir telefonun potansiyel kullanıcılardan iyi bir reaksiyon alabileceğini gösteriyor. Yeni modelde pil kapasitesinin iyileştirileceği de göze çarpan noktalar arasında yer alıyor.

Phantom V2 Flip dikdörtgen bir ekran ile gelecek gibi görünüyor. Bu, selefinin dairesel ekranına göre biraz daha sıkıcı görünebilir. Ancak uygulama ve üzerinde görüntülenebilecek widget’lara daha az kısıtlama getirdiği için fark edilir derecede daha pratik olacağa benziyor.

Katlanabilir telefonun iki arka kamerasının olacağı anlaşılsa da, bunlarla ilgili detaylar bilinmiyor. Pil kapasitesindeki artışı kanıtlamak ise çok daha kolay görünüyor.

tecno phantom v2 flip

FCC’nin kayıtlarına göre, telefonda 3310 mAh ana hücre ve 1180 mAh ikincil hücreden oluşan bölünmüş bir pil mevcut. Bu da toplamda 4490 mAh kapasiteli bir pilin olduğu anlamına geliyor. Orijinal V Flip 4000 mAh kapasiteli bir pile sahip. Buna ek olarak, ilk modelde 45W olan şarj hızı da yeni modelde 70W’a çıkacak.

Tecno Phantom V2 Flip 8 GB RAM ile gelecek

Phantom V2 Flip daha önce AE11 model numarasıyla Geekbench’in veri tabanında boy göstermiş ve telefonun MediaTek’in Dimensity 8050 işlemciye sahip olduğu görülmüştü. FCC kayıtlarına göre, bu işlemciye 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı eşlik edecek. Telefonun tek yapılandırma seçeneğiyle gelmesi muhtemel görünüyor.

Tecno’nun ikinci nesil katlanabilir telefonlarını ne zaman tanıtacağı henüz bilinmiyor. Ancak resmi kayıtlarda telefonların boy göstermeye başlaması, bu tarihin çok uzak olmadığını gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER