Teknoloji

Tecno’nun yeni katlanabilir telefonları sızan fotoğraflarla bir kez daha görüldü

Tecno Phantom V Fold 2

Tecno’nun yeni katlanabilir telefonları Tecno Phantom V Fold 2 ve Phantom V Flip 2, bir süredir çeşitli söylentilere konu oluyordu. Bugün, SpillSomeBeans adlı yayın organından gelen yeni bir sızıntı, cihazların ilk kez gerçek hayat fotoğraflarını ortaya koydu.

İlk olarak, Phantom V Flip 2’de dikkate değer bazı değişiklikler göze çarpıyor. Önceki modeldeki dairesel panelin yerine, bu yeni telefonda önemli ölçüde daha büyük bir kapak ekranı bulunuyor. Kapalı durumda olduğu için dış ekranın çerçevelerini değerlendirmek zor olsa da, iç ekranın simetrik çerçevelere sahip olduğu görülüyor. Ayrıca, ekranın üst kısmında selfie kameraları için bir delik bulunuyor.

Telefonun arkasındaki bir etiket, bazı temel özellikleri doğruluyor. Cihaz, çift SIM kart desteği, 256 GB dahili depolama ve AE11 model numarası ile gelecek. Bu model, daha önce Geekbench’te Dimensity 8050 işlemci ile listelenmişti.

Tecno Phantom V Flip 2

Phantom V Fold 2 ise AE10 model numarasıyla görünüyor ve Dimensity 9000+ işlemciyle Geekbench’te yer almış durumda. V Fold 2’nin hem kapak hem de iç ekranında selfie kameraları için delikli kesikler bulunuyor. Cihazın arka tarafında, üç lensli bir kamera dizilimi yer alıyor. Bu modül üzerinde yer alan gravür, ana arka kameranın 50 MP’lik bir lens olduğunu doğruluyor.

Tecno Phantom V Fold 2 ve V Flip 2 çok yakında resmiyet kazanabilir

Her iki telefonun teknik özellikleri hakkında daha fazla bilgi olmasa da, haberler cihazların 8 Eylül itibarıyla Gana’da satışa çıkabileceğini öne sürüyor. Ön sipariş döneminde iki telefonun da fiyatlarını öğrenmek mümkün olmuştu. Phantom V Flip 2’in 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı taşıyan versiyonu için 9800 Gana cedisi (21445 TL), Phantom V Fold 2’nin 12 GB RAM ve 512 GB depolama alanına sahip versiyonu için ise 16550 Gana cedisi (36215 TL) ödemek gerekiyor.