Teknoloji

Tecno’nun yeni katlanabilir telefonları resmi duyurudan önce ön siparişe çıktı

tecno phantom v fold 2

Katlanabilir telefonlar Tecno Phantom V Fold 2 5G ve V Flip 2 5G, yakında Gana’da resmen gözler önüne çıkacak. Tecno’nun Gana ofisi, 19-24 Ağustos tarihleri arasında bu iki telefon için ön siparişleri alıyor.

Ön sipariş dönemde Phantom V Fold 2 5G ve V Flip 2 5G alanlara 3000 Gana cedisi (6507 TL) değerindeki ürünler hediye olarak verilecek. Bunlar arasında Bluetooth hoparlör, matara, seyahat çantası ve Tecno Watch 3 saat bulunuyor. Buna ek olarak, mobil operatör MTN de kullanıcılara altı ay boyunca 15 GB veri paketi sunacak. 180 gün ekran sigortası ve 12+1 ay uzatılmış garanti de hediyeler arasında yer alıyor.

tecno phantom v fold 2

Tecno yeni katlanabilir telefonlarının teknik özelliklerini henüz doğrulamış değil. Ancak telefonların tasarımı ön sipariş döneminin başlamasıyla şimdiden görülüyor. V Fold’daki yuvarlak kamera modülün yerini V Fold 2’de dikdörtgen bir modül alıyor. Üçlü sistemde ana kamera görevini 50 megapiksel sensör üstleniyor. Parmak izi tarayıcısı güç butonuna entegre edilen telefonun ekranı kalem desteğine de sahip.

Tecno Phantom V Flip 2

İstiridye kabuğu formatındaki Phantom V Flip 2’de ise ilk modeldeki yuvarlak kapak ekranının yerini daha büyük ve kare formatında bir kapak ekranı alıyor. Büyük kapak ekranı akıllara Motorola Razr 50’nin 3.6 inç kapak ekranını getiriyor.

Tecno Phantom V Fold 2 5G ve V Flip 2 5G hangi işlemcilerle gelecek?

Akıllı telefonların sırasıyla Dimensity 9000 Plus ve Dimensity 8050 işlemciye sahip olması bekleniyor.