Teknoloji

Tecno Pad’in görselleri ve özellikleri ortaya çıktı

tecno pad

Son yıllarda akıllı telefon pazarının yükselen değerlerinden biri olan Tecno, yakında piyasaya süreceği Tecno Pad tablet ile akıllı telefonların dışına çıkarak portföyünü genişletmeyi hedefliyor. İnternete sızan görseller, uygun fiyatlı olması beklenen tabletin tasarımını görmeyi sağlıyor.

Tecno’nun ilk tableti 10.1 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüklü LCD ekranla gelecek. 5 megapiksel ön kamera ve çift hoparlör taşıyan Tecno Pad’in hem Wi-Fi hem de LTE versiyonları olacak.

Tabletin kalbinde MediaTek’in Helio G80 işlemcisi olacak. Bu işlemciye 4 GB RAM eşlik edecek. Dahili depolama alanı seçenekleri ise 128 ve 256 GB olacak.

Tecno Pad 13 megapiksel ana kamerayla gelecek

Tabletin arkasında 13 megapiksel çözünürlüklü kamera ve LED flaş yer alıyor. Tecno Pad’e ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 18W şarj destekli 7000 mAh kapasiteli pil sağlıyor. Kutusundan Android 14 yüklü çıkacak olan tablette Bluetooth 5.1, USB-C girişi ve kulaklık jakı da mevcut.

240.7 x 159.5 x 7.35 mm boyutlarındaki Tecno Pad’in renk seçenekleri altın ve gri olacak. Tecno’nun ilk tabletinin önümüzdeki haftalarda resmiyet kazanması bekleniyor.