Teknoloji

Tecno Camon 30 serisine yakında yeni bir üye daha katılacak

tecno camon 30

Tecno oldukça kalabalık olan Camon 30 serisine yeni bir model daha eklemeye hazırlanıyor. Seride hâlihazırda standart, Pro ve Premier modellerinin 4G ve 5G versiyonları bulunurken, bunların yanına yakında Tecno Camon 30S Pro modeli eklenecek gibi görünüyor. Google Play Console veri tabanında yerini alan akıllı telefon, TUV Rheinland’dan da sertifika aldı.

Akıllı telefon veri tabanlarına CLA6 model numarasıyla giriş yaptı. Google Play Console’da telefonun işlemcisi MediaTek MT6789 olarak gösteriliyor. İşlemcinin özelliklerine bakılınca bunun MediaTek Helio G99 olduğu anlaşılıyor.

Google Play Console’da telefonun 12 GB RAM taşıdığı ve kutusundan Android 14 işletim sistemiyle çıkacağı da görülüyor. 2436 x 1080 piksel çözünürlüklü 480 ppi ekran da Google Play Console tarafından doğrulanıyor.

tecno camon 30s pro

Tecno Camon 30S Pro, serinin diğer üyelerine benzer bir pil kapasitesiyle gelecek

TUV Rheinland sertifikası ise Tecno Camon 30S Pro’ya ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4900 mAh kapasiteli pilin sağlayacağını gösteriyor. Bu kapasitenin 5000 mAh olarak sunulması muhtemel görünüyor. Şarj hızı konusunda ise henüz somut bir bilgi bulunmuyor.

Tecno’nun Camon 30 serisinin tüm modellerinde AMOLED ekranlar bulunurken, Premier ve Pro versiyonlarda yenileme hızı 144 Hz’a kadar çıkıyor. Dört telefonda da 70W şarj destekli 5000 mAh pil bulunuyor. Camon 30 serisinin üyeleri işlemcileri ve kamera özellikleriyle ayrılıyor.

İLGİLİ HABERLER