Teknoloji

TCL, yeni MOVEAUDIO Go ve Neo kablosuz kulaklıklarını Türkiye’de satışa sundu

tcl moveaudio go neo

TCL, yeni MOVEAUDIO Go ve MOVEAUDIO Neo kablosuz kulaklıklarını Türkiye pazarına sundu. Farklı bütçelere hitap eden bu kulaklıklar, üstün ses kalitesi ve kullanım kolaylığı ile dikkat çekiyor.

MOVEAUDIO Go modeli, Bluetooth 5.3 ve iki yönlü senkron iletim teknolojisi sayesinde ses ve görsellerin her zaman senkronize olmasını sağlıyor. Oyun Modu özelliği ile ses gecikmesini 100 ms’ye kadar düşürerek oyun deneyimini kusursuz hale getiriyor. Ayrıca, yapay zekâ destekli çevresel gürültü önleme teknolojisi (AI ENC) ile donatılan MOVEAUDIO Go, kristal netliğinde aramalar sunuyor. Bas, Dengeli ve Podcast olmak üzere üç EQ Modu bulunan bu kulaklık, müzik, video ve aramalar arasında kolay geçiş yapma imkanı tanıyor. Tek şarjla 7,5 saat, şarj kutusuyla ise 30 saate kadar dinleme süresi sunan MOVEAUDIO Go, hızlı şarj özelliği ile de 15 dakikalık şarjla 2 saat kullanım süresi sağlıyor.

Yüksek performanslı TCL MOVEAUDIO Neo

TCL MOVEAUDIO Neo modeli, aktif gürültü engelleme (ANC) teknolojisi ile öne çıkıyor. Bu teknoloji, istenmeyen ortam gürültüsünü 25dB’ye kadar azaltarak metro, uçak ve ofis gibi gürültülü ortamlarda bile sürükleyici bir dinleme deneyimi sunuyor. Çift mikrofonlu çevresel gürültü engelleme (ENC) özelliği, yapay zekâ destekli dört mikrofon teknolojisi ile birleşerek arka plan gürültüsünü filtreliyor ve net konuşmalar sağlıyor. 10 mm dinamik sürücüleri sayesinde zengin orta, derin düşük ve net üst ses dalgaları sunan MOVEAUDIO Neo, müzik ve podcastler için ideal bir seçim.

MOVEAUDIO Neo, Bas, Dengeli, Podcast ve Tiz olmak üzere dört EQ Modu ile geliyor. Her mod, farklı dinleme senaryoları için optimize edilmiş durumda. Bu kulaklık, tek şarjla 7,5 saat, şarj kutusuyla ise 40 saate kadar dinleme süresi sunuyor. Hızlı şarj özelliği ile 10 dakikalık şarjla 100 dakikaya kadar kullanım imkanı tanıyor.

TCL’nin yeni MOVEAUDIO Go ve Neo kulaklıkları, teknolojiyi demokratikleştirme vizyonunun bir parçası olarak Türkiye pazarında yerini aldı. Yüksek performans, uzun batarya ömrü ve kullanım kolaylığı sunan bu kulaklıklar, her türlü dinleme ihtiyacına cevap veriyor. TCL, kullanıcılarına üstün bir ses deneyimi sunarak, teknolojiyi herkes için erişilebilir kılmaya devam ediyor.