EğlenceFırsatlar

Steam’den ücretsiz Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War fırsatı

steam warhammer 40,000

Steam, göz dolduran oyun kütüphanesine bir yenisini daha ekleyerek oyun severler için büyük bir fırsat sunuyor. Dünya çapında milyonlarca kullanıcıya sahip olan platform, Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War‘ı kısa süreliğine ücretsiz olarak sunarak adından söz ettiriyor.

Dijital oyun pazarının en büyüklerinden biri olan Steam, kullanıcılarına 30 Mayıs tarihine kadar erişilebilir durumda olan ve normal şartlar altında 19 dolar değerindeki Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War oyununu armağan ediyor. Oyun, genel anlamda oyuncular ve eleştirmenler tarafından olumlu yorumlarla karşılandı. Warhammer evreninde geçen bu sıra tabanlı 4X strateji oyunu, oyunculara karanlık ve şiddet dolu bir dünya vaat ediyor.

Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War oyununda neler var?

Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War, oyuncuları, Astra Militarum, Space Marines, Orks ya da Necrons gibi dört ikonik Warhammer fraksiyonlarından birini seçmeye davet ediyor. Her bir fraksiyon, kendi benzersiz oynanış tarzı ve teknoloji ağacı ile farklı bir deneyim sunuyor. Oyunun sunmuş olduğu zorlu yapay zekâ, dünya çapından arkadaşlarınızla veya yabancılarla iş birliği yapma veya onlarla mücadele etme imkanı gibi özellikler, Gladius’un oynanışını daha da çekici kılıyor.

Oyunda özellikle vurgulanan noktalardan biri, rastgele yaratılmış bir dünya üzerinde yapılan keşifler. Bu dünya, özel özellikleri ve birimlerin moralini olumsuz etkileyebilecek tehditkâr vahşi yaşamı ile dikkat çekiyor. Ayrıca, rakip fraksiyonlara karşı mücadelede belirleyici avantajlar sağlayan kadim yapıtların kontrolü de oyuncuların üstesinden gelmesi gereken önemli bir meydan okuma olarak öne çıkıyor.

Steam’in bu cazip teklifi dışında, Epic Games Store’un da oyunculara bir sürpriz yaptığını belirtmek gerekiyor. Platform, Farming Simulator 22 oyununu ücretsiz olarak sunarak, oyunculara çeşitli çiftçilik operasyonları ve mevsim döngüleri ile dolu bir dünya sunuyor.

Bu fırsatları değerlendirmek isteyen oyun severlerin, belirtilen tarihler öncesinde harekete geçmeleri gerekiyor. Steam ve Epic Games Store, bu tarz fırsatlarla oyun dünyasında fark yaratmaya devam ediyor.

Her iki oyun da kendi alanlarında benzersiz deneyimler sunarken, Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War‘ın ücretsiz olarak sunulması, strateji ve Warhammer evrenine ilgi duyan oyuncular için kaçırılmayacak bir fırsat olarak öne çıkıyor. Eğer henüz fırsattan yararlanmadıysanız, vakit daralıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER