Eğlence

Star Wars Jedi: Survivor PS4 ve Xbox One’a geliyor

star wars jedi: survivor

Star Wars Jedi: Survivor, PlayStation 4 ve Xbox One dahil olmak üzere 17 Eylül’de bir önceki nesil konsollara geliyor. Oyun ilk olarak 2023’te PS5, Xbox Series X/S ve PC için piyasaya sürülmüştü.

Bilmeyenler için, bu oyun Star Wars Jedi: Fallen Order’ın devamı niteliğinde. Star Wars evreninde, Revenge of the Sith ve A New Hope olayları arasında geçen oyun, biraz Metroidvania havası taşıyan ve olayları üçüncü tarafın gözünden anlatan bir macera niteliğinde.

Oyun için ön sipariş dönemi çeşitli avantajlarla başlamış durumda. Bunlar arasında kahramanı Obi Wan Kenobi’ye benzeyen birine dönüştürecek oyun içi kozmetik öğeler ve yeni bir blaster seti yer alıyor. Yazılıma gelince, EA bunun eski konsollarda çalışacak şekilde tamamen optimize edildiğini söylüyor.

Bu noktada oyunun PC’lerde çalışmasında sıkıntı yaşandığını belirtmekte fayda var. EA, performans sorunlarını gidermek için birkaç güncelleme yayınladı ancak bazıları hala devam ediyor. Bu amaçla şirket, “önümüzdeki haftalarda” yayınlanacak yeni bir PC güncellemesi hazırlıyor. Bu, “oyunun teknik performansında, kontrollerinde ve daha fazlasında iyileştirmeler” ve “bir dizi yaşam kalitesi iyileştirmesi” getirecek.

Star Wars Jedi: Survivor, 50 dolar karşılığında satılacak

Oyun, kısa süre önce Game Pass’e de eklenmişti. Oyunun PlayStation 4 ve Xbox One versiyonu için 50 dolar ödemek gerekecek.