Teknoloji

Spotify kullanıcılarının çalma listeleri ortadan kayboldu, sorun kısa süre içinde çözüldü

spotify premium abone sayısı

Son zamanlardaki fiyat artışlarına ve kayıpsız sesli müzik eksikliğine rağmen Spotify, birçok kullanıcı için hâlâ birincil müzik akışı uygulaması olmaya devam ediyor. Spotify’ın mükemmel cihazlar arası işlevselliği, birçok kişinin onu YouTube Müzik yerine tercih etmesinin nedenleri arasında başı çekiyor. Ancak yakın zamanda Spotify’ı açanlar tüm çalma listelerinizin kaybolduğunu fark ederek paniğe kapıldı. Bunun bir özellik değil, hata olduğunu belirtmek gerekiyor.

Pek çok kullanıcı sosyal medya da yaptıkları paylaşımlarda çalma listelerinin kaybolduğunu belirtirken, bu paylaşımlar genelde masaüstü ve web uygulamalarını kullananlardan geldi.

Spotify’dan yapılan açıklamada, bazı kullanıcıların kendi profillerinde ve diğer kullanıcıların profillerinde yayınlanan çalma listelerini göremediği belirtilerek sorun kabul edildi. Bunun oynatma listelerine göz atmalarını veya yenilerini oluşturmalarını engelleyebileceği de belirtildi.

Spotify sorunu çözdü

Şirket daha sonra gönderisini güncelleyerek sorunun çözüldüğünü açıkladı. Çalma listesi hâlâ geri gelmeyen kullanıcıların hesap bilgilerinin yeniden senkronize etmesi için oturumu kapatıp tekrar açması gerekebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER