Teknoloji

Soundcore’ın yeni su geçirmez hoparlörü uygun fiyatıyla dikkat çekiyor

soundcore select go 4

Anker’in ses ekipmanı markası Soundcore, Select 4 Go adını taşıyan en yeni ultra hafif kablosuz hoparlörünü piyasaya sürdü. 24,99 dolarlık fiyatıyla Soundcore’ın mevcut Bluetooth hoparlör serisindeki en uygun fiyatlı seçenek olarak öne çıkıyor. Benzer boyutlardaki rakip ürünlerle karşılaştırıldığında, örneğin Ultimate Ears’ın 79,99 dolara satılan Miniroll hoparlörüne kıyasla oldukça ucuz bir seçenek.

Select 4 Go, 1,75 inçlik 5W tam aralıklı hoparlör sürücüsünü pasif bir radyatörle birleştirerek daha düşük frekansların gücünü artırmayı amaçlıyor. Bu hoparlör, Miniroll modelinde bulunan hoparlörden biraz daha küçük, ancak Miniroll’ün 12 saatlik pil ömrüne karşılık Soundcore, Select 4 Go’nun tam şarjla ve ses seviyesi yüzde 40’da ayarlandığında standart EQ modunda 20 saate kadar çalma süresi sunduğunu belirtiyor.

Hoparlör, IPX67 su geçirmezlik derecesine sahip ve havuzda kullanıldığında bile suyun üzerinde kalabiliyor. Ancak Soundcore, hoparlörün USB-C şarj portunun üzerindeki su geçirmez kapağın, suya yakın kullanılmadan önce iyice kapatıldığından emin olunması gerektiği konusunda uyarıyor.

soundcore select go 4

Bluetooth menzili 30 metre olarak belirtilmiş ve iki adet Select 4 Go hoparlörünü eşleştirerek stereo ses elde etmek mümkün. Soundcore’un daha hafif olan 40,99 dolarlık Mini 3 modeli de dahil olmak üzere diğer ürünler, 100’den fazla hoparlörün senkronize bir şekilde eşleştirilerek aynı anda müzik çalmasına olanak tanıyor. Eğer bu özellik sizin için önemliyse, biraz daha fazla harcama yapmanız gerekebilir.

soundcore select go 4

Soundcore Select 4 Go için şimdilik iki renk sunuluyor

Soundcore Select 4 Go, şu an siyah ve mavi olmak üzere iki farklı renkte satışta, ancak ilerleyen dönemde mor ve yeşil de dahil olmak üzere altı farklı renk seçeneği sunulacak.