Fırsatlar

1 TB SSD’li Sony PS5 Slim Digital Edition oyun konsolunda fiyat avantajı

sony ps5 slim digital edition

Yaz tatilinde Sony PS5 Slim ile oyun keyfi yaşamayı düşünüyorsanız, 1 TB SSD’li Sony PS5 Slim Digital Edition, N11’de “Mor Ürün” kapsamında sunuluyor. Bu fırsat haberini yayınladığımız gün itibarıyla, 18.499 TL’lik fiyat etiketiyle, en ucuz fiyat seçeneğinin burada yer aldığını görüyoruz.

Sony PS5 Slim Digital Edition özellikleri

Sony PlayStation 5 PS5 Slim 1 TB Digital Edition, oyun dünyasının en son teknolojilerini bir araya getiren etkileyici bir konsol olarak nitelendirilebilir. Bu cihaz, 3,5 GHz saat hızında çalışan 8 çekirdekli AMD Ryzen Zen 2 işlemcisi sayesinde olağanüstü bir performans sunmaktadır. Dayanıklılığı ve uzun ömrü ile öne çıkan bu konsol, oyunseverlere benzersiz bir deneyim vaat ediyor.

PS5 Dijital Sürüm, özel CPU ve Entegre Giriş/Çıkış özellikli SSD ile donatılmış ultra yüksek hızlı bir sistem sunuyor. Bu sayede oyunlar hızlı biçimde yüklenebiliyor, dokunsal geri bildirim, uyarlanabilir tetikler ve 3D Ses desteği ile daha derin ve gerçekçi bir oyun deneyimi yaşanabiliyor. Tamamen dijital olan bu sürüm, disk sürücüsü olmadan PlayStation Network hesabı üzerinden oyunların satın alınmasına ve indirilmesine olanak tanıyor.

Yüksek hızlı Wi-Fi ve Bluetooth özellikleriyle kesintisiz bir bağlantı deneyimi sunan PS5 Slim Digital Edition, özel olarak tasarlanmış işlemci, ekran kartı ve SSD ile göz alıcı grafikleri ve yeni PS5 özelliklerini kullanıcılara sunuyor. Dokunsal geri bildirim, adaptif tetikler ve 3D Ses teknolojisi sayesinde oyuncular nefes kesici bir gerçeklik deneyimi yaşayabilirsiniz.

Teknik özelliklerine bakıldığında, 1 TB bellek kapasitesi, Bluetooth ve Wi-Fi bağlantı seçenekleri dikkat çekiyor. Kart okuyucusu bulunmayan ve oyunlar dahil olmayan bu model, 825 GB depolama alanı gibi özel niteliklere sahip. Beyaz renkte tasarlanan konsol, 2. Bölge bölge koduna sahip ve bir adet kol ile birlikte geliyor.

Bilkom garantili olsun diyenler için

Eğer yukarıdaki ürün gibi “ithalatçı garantili” değil de, “Bilkom garantili” bir PS5 Slim Digital Edition konsol isterseniz, Hepsiburada’dan 25.999 TL karşılığında satın alma imkanınız bulunuyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

İLGİLİ HABERLER