Fırsatlar

1 TB’lık Sony PlayStation 5 Slim’i 2.500 TL civarında indirimle satın alma imkanı

playstation 5 slim

Hepsiburada, Bilgisayarda Turbo İndirimler kampanyası kapsamında, 1 TB kapasiteli Sony PlayStation 5 Slim’de de dikkat çeken bir indirim sunuyor. 29.999 TL ile listelenen ürün, yüzde 3 indirimle birlikte 28.979 TL’ye mal oluyor.

Ancak indirim bununla bitmiyor. Sepette kullanabileceğiniz 1.500 TL’lik bir kupon da kazanılıyor. Bu kupon da sepete yansıtıldığında, PlayStation 5 Slim’i toplam 2.520 TL’lik bir indirimle satın alma imkanı doğuyor.

Sony PlayStation 5 Slim özellikleri

Sony PlayStation 5 Slim, oyun severler için sınırları zorlayan bir deneyim sunmaya hazır. Ultra yüksek hızlı SSD’si ile oyun yüklemelerinde yıldırım hızını sunarken, dokunsal geri bildirim, uyarlanabilir tetikler ve 3D Ses desteği ile sürükleyici bir oyun deneyimini garantiliyor. Dâhilî TV hoparlörleri veya uyumlu kulaklıklar üzerinden gerçekleştirilecek 3D ses kurulumu, oyunları oynarken kendinizi tam anlamıyla oyunun içinde hissetmenize olanak tanıyor. Bu yeni nesil konsol, maceraya adım atmaya hazır oyuncular için duyuları güçlendirici niteliklere sahip.

DualSense kablosuz kontrol cihazı, PS5 Slim ile bambaşka bir boyuta taşınıyor. Uyarlanabilir tetikler sayesinde oyun içi donanım ve nesnelerle olan etkileşimlerinizi daha gerçekçi bir şekilde hissedebilirken, dokunsal geri bildirim ile oyun içindeki çevresel faktörler ve seçimlerinize verilen tepkileri duyumlarınızla algılayabiliyorsunuz. Bu yenilikçi özellikler, PS5 oyunlarını oynarken yaşayacağınız deneyimi zenginleştiriyor ve daha önce hiçbir konsolda hissetmediğiniz bir bağlantı kurmanıza yardımcı oluyor.

PS5 Slim, diğer oyuncularla etkileşimi de kolaylaştırıyor. Dahili mikrofon sayesinde hızlıca sohbetlere katılabilirken, özel sessize alma tuşu ile gerektiğinde kesintisiz bir oyun deneyimine geri dönebiliyorsunuz. Ayrıca, oyun deneyiminizi kaydederek PlayStation™ Network veya belirli sosyal medya uygulamaları üzerinden diğer oyuncularla paylaşma imkanı sunuyor. Bu sayede en önemli anlarınızı arkadaşlarınızla kolayca paylaşabilir ve oyun deneyiminizi geniş bir toplulukla paylaşabilirsiniz.

Oyunların gerçek gücünü PS5 Slim ile deneyimleyin. Özel CPU, GPU ve Entegre Giriş/Çıkış ile donatılan bu konsol, ışın izleme desteğiyle gerçekçiliği yeni seviyelere taşıyor. HDR TV desteği sayesinde inanılmaz derecede renk çeşitliliği sunarken, 4K özellikli ekranlar için 120 Hz çıkış desteği ile akıcı ve kusursuz bir oyun deneyimi yaşatıyor. Net 4K grafikler ve yüksek çerçeve hızları ile oyun dünyalarında olağanüstü bir gerçekçilik hissi yaşayacaksınız.

Yenilenen PS5 Slim ile yeni dünyalara yolculuk yapmaya hazır olun. Geriye dönük uyumluluğu sayesinde 4.000’i aşkın PS4 oyununu oynama imkanı sunuyor ve Oyun Güçlendirme özelliği ile sevdiğiniz klasikler daha hızlı ve daha akıcı çerçevelerde canlanıyor. PlayStation VR2 ile yeni nesil sanal gerçeklik deneyimine adım atabilir, PlayStation Plus ile ise mevcut ve klasik oyunlara erişim elde edebilirsiniz. 4K eğlence içeriklerini sorunsuzca yayınlama ve 4K Blu-ray™ disklerini izleme özellikleri ile oyunların ötesine geçin. 1 TB sabit disk kapasitesi, HDMI ve Wi-Fi bağlantı seçenekleri ile PS5 Slim, evdeki eğlence merkeziniz olmaya aday.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER