Fırsatlar

Samsung soundbar modellerinde yüzde 10 indirim imkanı

samsung hw-s801b inceleme

Yaz biterken, önümüzdeki sonbahar ve kış aylarında evde sinema keyfi yaşamayı düşünenler için Hepsiburada’da dikkat çekici bir kampanya var. Seçilmiş Samsung soundbar modellerinde sepette yüzde 10 indirim imkanı bulunuyor. Kampanya dahilindeki ürünler arasında, daha önce incelediğimiz Samsung HW-S801B Soundbar da bulunuyor.

Samsung HW-S801B Soundbar özellikleri

Samsung HW-S801B soundbar, ultra ince tasarımı ve kablosuz Dolby Atmos özelliği ile dikkat çekiyor. Bu soundbar, duvara monte TV’lerle mükemmel bir şekilde uyum sağlıyor ve gerçek 3.1.2 ses deneyimi sunuyor. Ayrıca, Q-Symphony özelliği ile TV ve soundbar arasındaki mükemmel uyumu sağlıyor.

Samsung HW-S801B soundbar, 39,9 mm profile sahip ultra ince tasarımıyla dikkat çekiyor. Bu soundbar, kompakt bir derin baslı hoparlör ile birlikte geliyor ve duvara monte TV’lerle mükemmel bir şekilde uyum sağlıyor. Ayrıca, kablosuz Dolby Atmos özelliği ile dünyanın ilk kablosuz Dolby Atmos bağlantısını sunuyor.

Bu soundbar, gerçek 3.1.2 ses deneyimi sunuyor. 2 adet yukarıya doğru ses veren hoparlör ile birlikte, büyüleyici bir eğlence deneyimi sunuyor. Ayrıca, Q-Symphony özelliği ile TV ve soundbar arasındaki mükemmel uyumu sağlıyor.

Samsung HW-S801B soundbar, ses kalitesi açısından da dikkat çekiyor. Çevresel sese hayata veren güç ile birlikte, Dolby Atmos’u ve sesi yeniden yaratarak keşfedilmemiş bir boyuta taşıyan ve ses sisteminizi 3 boyutlu hale getiren DTS Virtual:X özelliğini destekler.

Bu soundbar, kullanılabilirlik açısından da dikkat çekiyor. Her sahnede otomatik olarak optimize edilmiş sesler sunmak için ses sinyalini analiz ediyor. Uyum Sağlayan Ses özelliği, düşük ses düzeylerinde dahi sesleri net duymanızı sağlıyor, böylece alçak sesli diyalogları bile kolaylıkla duyabiliyorsunuz.

Samsung HW-S801B soundbar, dinamik ses ile oyun deneyimi sunuyor. Sahneyi iyileştiren derin baslı hoparlörler ve inanılmaz çevresel ses sağlayan yukarıya doğru ses veren hoparlörlerle birlikte, güçlü ve sürükleyici bir oyun deneyimine hazır oluyorsunuz. Soundbar, TV’nizin ayarını otomatik olarak Oyun Moduna geçirerek ayarlara değil, oynamaya odaklanmanıza yardımcı oluyor.

Bu soundbar, QLED ile sinerji açısından da dikkat çekiyor. Temel özellikleri kullanmaya başlamak için, kutunun içinde, kullanışlı bir duvara monte etme kitiyle birlikte kolay kurulum için ihtiyacınız olan her şey bulunuyor. İnce duvara monte etme kiti ile Soundbar’ınız duvara monte TV ile mükemmel bir şekilde uyum sağlıyor ve nereye monte ederseniz edin güzel görünüyor.

Samsung HW-S801B soundbar, beraber daha etkileyici bir deneyim sunuyor. Kablosuz Arka Hoparlör Seti ile birlikte, sounbar’ınızı kolayca çevresel ses sistemine dönüştürebiliyorsunuz. Soundbar’ınızla birlikte Dolby Atmos seslerin keyfini tamamen yeni bir seviyede yaşayabiliyorsunuz.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.