Teknoloji

Samsung One UI 6.1.1 ile portre fotoğraflarına da yapay zeka ile dokunacak

one ui 6.1 samsung one ui 6.1.1

Samsung One UI 6.1.1 kullanıcı arayüzünü büyük ihtimalle önümüzdeki ay kullanıcılarla buluşturacak. Yeni kullanıcı arayüzünün “Video AI ” özelliğini getirmesi beklenirken, Galaxy S24 serisinde kamerayı iyileştireceği de konuşulanlar arasında yer alıyor.

Yeni bir iddia, One UI 6.1.1 ile sunulacak bir özelliğe daha ışık tutuyor. Ünlü duyumcu Ice Universe tarafından yapılan paylaşıma göre, One UI 6.1.1 ile portre fotoğrafları iyileştirmek için de yapay zekadan yararlanılacak.

Ice Universe tarafından yapılan paylaşımda şu ifadeler yer alıyor: “One UI 6.1.1’de yapay zeka ile portre fotoğrafları birbirinden farklı renk ve tarzlarla şekillendirebileceksiniz.”

Samsung One UI 6.1.1 güncellemesini yeni katlanabilir telefonlarıyla duyurabilir

Ice Universe’in paylaşımında detaylar yer almıyor. Dolayısıyla bu özelliğin nasıl işleyeceği belirsizliğini koruyor. Ancak kullanılan ifadelere bakıldığında kullanıcıların portre fotoğraflar üstünde çizim yapabileceği ve yapay zekanın da çizimlerin tarzı doğrultusunda fotoğrafların tarzını değiştirebileceği anlaşılıyor.

Samsung’un One UI 6.1.1 güncellemesini yeni katlanabilir telefonları Z Fold 6 ve Z Flip 6 ile birlikte kullanıma sunması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER