Teknoloji

Samsung One UI 6.1 dağıtımına Galaxy A23 ile devam ediyor

a101 13 nisan 2023 samsung galaxy a23 5g

Samsung‘un yazılım güncelleme yolculuğu hız kesmeden devam ediyor. Şirket One UI 6.1’i giderek daha fazla cihaza getiriyor ve daha düşük fiyat segmentlerine ulaşıyor. Bu yolculukta en son durak, iki yıl önce konumlanan ve giriş seviyesi ile orta segment arasında konumlanan Samsung Galaxy A23 oldu.

Galaxy A23, şirketin amiral gemisi ürün serisinin bir parçası olmadığından elbette bu yılın başlarında Galaxy S24 ailesiyle birlikte One UI 6.1’in tanıtımını yapan Galaxy AI özelliklerini almayacak.

Öyle olsa bile, güncelleme paketinin içinde çok sayıda hata düzeltmesi ve performans iyileştirmesi barındırmasına kesin gözüyle bakılıyor. Güncelleme şu anda yalnızca Samsung’un ana vatanı Güney Kore’de mevcut ancak çok yakında diğer bölgelere de yayılacağı kesin.

Samsung ilk olarak Galaxy A23 4G modelini güncelliyor

2 GB’lık güncelleme paketi Güney Kore’de A235NKSU5EXE3 sürüm numarasıyla dağıtıma çıkmış durumda. Sürüm numarasının bölgeden bölgeye değişeceğini hatırlatmakta fayda var. Şu an için sadece Galaxy A23 4G modeli güncellemeyi alıyor. 5G model için dağıtım daha sonra başlayacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER