Fırsatlar

Teknoblog okuyucularına Samsung Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6’da hediye adaptör fırsatı

galaxy z fold 6 one ui 6.1.1

Samsung’un teknoloji dünyasındaki yenilikçi ürünlerinden Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6 Türkiye’de ön siparişe açıldı. Bu ürünleri satın alan müşterilere sunulan çeşitli avantajlar dikkat çekiyor. Samsung, bu iki yeni modelden birini satın alan 5 şanslı Teknoblog okuyucusuna 25 watt’lık hızlı şarj adaptörü hediye ediyor. Hediye adaptörü kazanmak için haberin devamındaki kodları kullanan 5 şanslı kişiden biri olma fırsatını kaçırmayın.

Samsung Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6 özellikleri

Güçlerini Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisinden alan Fold 6 ve Flip 6, yapay zeka yetenekleriyle öne çıkıyor. Her iki model de 12 GB RAM kapasitesine sahip, bu da kullanıcılarına üstün bir performans getiriyor.

Z Fold 6, 4.400 mAh pil kapasitesiyle uzun süreli kullanım imkanı sağlıyor. Buna karşın, daha kompakt bir yapıda olan Z Flip 6, 4.000 mAh pil kapasitesine sahip. Kamera özellikleri bakımından da bu iki model birbirinden ayrışıyor. Her iki telefonun ana kamerası 50 megapiksel çözünürlüğe ve optik görüntü sabitleme özelliğine sahip. Galaxy Z Fold 6 modeli 10 megapiksel telefoto kamera ve 12 megapiksel ultra geniş açı kameraya da ev sahipliği yaparken, 3 kat optik yakınlaştırma özelliği sunuyor. Bu özellikler, fotoğraf çekiminde esneklik sağlıyor. Galaxy Z Flip 6’da ise telefoto kamera bulunmuyor. Bununla birlikte, Galaxy Z Fold 6 saniyede 30 kare ile 8K video kaydına imkan tanırken, Galaxy Z Flip 6’da bu özellik yer almıyor.

Fiyat açısından değerlendirildiğinde, Fold 6 Türkiye’de 89.999 TL’den, Flip 6 ise 58.999 TL’den kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Bu fiyatlar, telefonların sahip olduğu ileri teknoloji ve sunduğu yenilikçi deneyimler göz önünde bulundurulduğunda oldukça rekabetçi görünüyor.

Samsung Galaxy Z Fold 6 veya Galaxy Z Flip 6 siparişinde 25W hızlı şarj adaptörü kazandıracak kodlar

samsung galaxy z fold 6 satın al

Aşağıdaki kodlardan bir tanesini satın alma esnasında kullanarak şarj adaptörü fırsatından yararlanma şansı elde edebilirsiniz. “İlk gelen alır” kuralı işliyor, yani, eğer kod çalışmıyorsa, muhtemelen bir başka okuyucu o kodun sağladığı avantajdan yararlanmış demektir. Yukarıdaki ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi, sepet sayfasında bulunan “Kupon kullanın” bölümüne aşağıdaki kodlardan birini girerek ücretsiz 25W şarj adaptörünü sepete ekleyebilirsiniz. İşte kodlar:

  • TR1-EXRN-XM1E-L96X
  • TR1-EXRN-XNC5-ENXC
  • TR1-EXRN-XRAN-KLCC
  • TR1-EXRN-XS1C-6LE9
  • TR1-EXRN-XX8K-K1SX
İLGİLİ HABERLER