Teknoloji

Samsung Galaxy Watch FE için Hollanda’da sipariş süreci resmi duyurudan önce başladı

samsung galaxy watch fe

Samsung Galaxy Watch FE hakkındaki sızıntılar son zamanlarda oldukça yoğun bir şekilde etrafta dolaşıyor. Bunlardan birinde akıllı saatin 24 Haziran itibarıyla resmiyet kazanacağı belirtiliyor. Ancak Hollandalı bir e-ticaret sitesi bu tarihi bekleyemeden Galaxy Watch FE için ön sipariş sürecini şimdiden başlattı.

Mobiel.nl sitesi üzerinden 219.95 avro ödeyerek Galaxy Watch FE’yi satın almak mümkün. Teslimat içinse sitede “mümkün olan en yakın zamanda” şeklinde bir ifade yer alıyor. Kullanıcılara siyah, roze altın ve açık mavi kayışlı gümüş olmak üzere üç renk seçeneği sunuluyor.

Galaxy Watch FE’nin 2021 çıkışlı Galaxy Watch 4 ile aynı olduğunu hatırlatmakta fayda var. Exynos W920 işlemciyle gelen saatte 1,5 GB RAM ve 16 GB depolama alanı bulunuyor. NFC üzerinden mobil ödeme desteği de saatin özellikleri arasında yer alıyor.

Samsung Galaxy Watch FE duyurusu için 24 Haziran’ı beklemeyebilir

Samsung’un 24 Haziran tarihini beklemeden yakında Galaxy Watch FE için resmi duyuruyu yapması sürpriz olmayacaktır. Zira akıllı saate dair her şey artık ortaya çıkmış durumda.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER