Teknoloji

Samsung Galaxy Watch FE şimdi de Amazon’da görüldü

samsung galaxy watch fe

Samsung Galaxy Watch FE için resmi duyurunun çok yakında yapılması bekleniyor. Bu artık kesin görünüyor. Samsung’un internet sitesi de dahil olmak üzere pek çok yerde bu akıllı saati görmek mümkün olmuş ve bu sızıntılar saatin temmuz ayından önce tanıtılacağı beklentisini kuvvetlendirmişti. Galaxy Watch FE şimdi de Amazon’da boy gösterdi.

Samsung’un en yeni akıllı saati şimdi de Amazon İtalya’da yerini aldı. Sayfa çok fazla bilgi vermiyor ancak Siyah, Gümüş ve Pembe Altın içeren renk seçenekleri gibi birkaç ayrıntıdan bahsediyor. 40 x 10 x 39 mm’lik boyutlar ve 26.6 gram ağırlık gibi bilgiler de ürün sayfasında görülüyor.

En önemli bilgi olarak ise fiyat öne çıkıyor. Amazon İtalya’ya göre, Galaxy Watch FE 199 avro karşılığında satılacak. Bu fiyatın ABD’ye 199 dolar olarak uyarlanması muhtemel. Ancak hâlihazırda Galaxy Watch 6’yı 189 avro karşılığında satın almak mümkün oluyor. Bu nedenle Samsung’un çıkış dönemine özgü bazı promosyonlarla fiyatı daha da aşağıya çekmesi muhtemel görünüyor.

Samsung Galaxy Watch FE hangi özelliklerle gelecek?

Tüm işaretler, Galaxy Watch FE’nin 2021 model Galaxy Watch 4’ün farklı bir versiyonu olacağını gösteriyor. 1.2 inç 396 x 396 piksel çözünürlüklü Super AMOLED ekran, suyun altında 5 ATM basınca kadar çalışabilme, IP68 ve MIL-STD-810H dayanıklılık sertifikaları, alüminyum kasa ve 30 saat kullanım süresi sunan 247 mAh pil de saatin özellikleri arasında sayılıyor.

İLGİLİ HABERLER