Teknoloji

Samsung Galaxy Watch FE’nin ismi sertifikayla doğrulandı

samsung galaxy watch fe

Samsung Galaxy Watch FE hakkındaki sızıntılar son günlerde iyiden iyiye artmış durumda. Önce şirketin internet sitesinde boy gösteren akıllı saatin görselleri de sızdırılmıştı. İsim konusundaki kafa karışıklığı da yeni bir sertifikayla ortadan kalkıyor.

Galaxy Watch FE ismi, Bluetooth SIG tarafından doğrulandı. Böylelikle Samsung’un uygun fiyatlı yeni akıllı saatiyle ilgili tartışma da sona ermiş oldu. Daha önce saatin Galaxy Watch 4 (2024) adıyla piyasaya sürülebileceği de iddia edilmişti.

Sızan özellikler, saatin Galaxy Watch 4’ün 2024 versiyonu olacağına dair iddiaları da doğruluyor. Ancak Samsung’un 3 yıllık bir ismi yeniden kullanmayı tercih etmemesini de anlamak gerekiyor.

İsim konusunun esrarının çözülmesinin ardından Galaxy Watch FE hakkındaki en önemli bilinmeyen olarak fiyat öne çıkıyor. X’te yapılan bir paylaşıma göre, akıllı saat Avrupa’da 199 avro karşılığında satılacak.

Samsung Galaxy Watch FE, 10 Temmuz’dan önce tanıtılabilir

Fransa’da 30 Haziran’a kadar Orange aracılığıyla S24 serisi telefonlardan birini alanlara Galaxy Watch FE’nin ücretsiz olarak sunulacağı iddia ediliyor. Bu da akıllı saatin 10 Temmuz’daki Galaxy Unpacked etkinliğinden önce tanıtılabileceği anlamına geliyor. Ancak bu konuda henüz bir işaret gelmiş değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER