Teknoloji

Galaxy Watch FE Samsung’un internet sitesinde görüldü

galaxy watch 4 classic

Samsung’un 10 Temmuz tarihinde düzenleyeceği Unpacked etkinliğinde katlanabilir telefonlarının yanı sıra akıllı saatler tanıtmasına da kesin gözüyle bakılıyor. Şirketin sadece Galaxy Watch 7 serisiyle yetinmeyeceği, daha pahalı Ultra ve daha uygun fiyatlı SE modelini de tanıtması bekleniyor. Samsung Galaxy Watch FE modeli için beklenen işaret şirketin internet sitesinde görüldü.

Samsung’un İngiltere ve Latin Amerika’daki internet sitelerinde kısa süreliğine görülen destek sayfaları SM-R861 model numaralı akıllı saatin varlığını doğruluyor. Ancak bu saatin hangi isimle resmiyet kazanacağı konusunda henüz kesin bir şey söylememek gerekiyor.

Galaxy Watch FE hakkında daha önce görülen sızıntılarda akıllı saatin temelinde Galaxy Watch 4 serisinin olacağı belirtilmişti. Saatin Galaxy Watch 4 2024 adıyla da piyasaya sürülebileceği iddia edilmişti. Dönen ekran çerçevesi de saatin özellikleri arasında sayılıyor.

samsung galaxy watch fe

Samsung Galaxy Watch FE hakkındaki tüm detaylar için temmuz ayını beklemek gerekiyor

Samsung’un yeni akıllı saatlerinin tamamını Galaxy Watch 7 serisinde sunabileceği de konuşulanlar arasında yer alıyor. Bu dedikoduların doğru olup olmadığını görmek için önümüzdeki ayı beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER