Teknoloji

Samsung yeni Galaxy Unpacked etkinliğini ana vatanı Güney Kore’de gerçekleştirecek

galaxy z fold 5 samsung galaxy unpacked

Samsung Galaxy Unpacked etkinliğinde yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5’i tanıtmaya hazırlanıyor. Şirketin bu etkinliği ABD veya Avrupa yerine ana vatanı Güney Kore’de gerçekleştirebileceğine dair söylentiler daha önce gündeme gelmişti. Samsung’dan gelen bir açıklamayla bu söylenti doğrulandı.

Söz konusu açıklama, Samsung DX’in küresel pazarlama merkezi başkanı Lee Young-hee’den geldi. Lee, Galaxy Unpacked etkinliğinin Güney Kore’nin başkenti Seul’de gerçekleştirileceğini belirtti. Young etkinliğin neden Güney Kore’de gerçekleştirildiğiyle ilgili bir soruya ise “Çünkü Kore anlamlı ve önemli” şeklinde yanıt verdi.

Lee, Galaxy Unpacked etkinliğinin tarihi ve yeri konusunda bilgi vermedi. Ancak söylentilere göre, etkinlik 26 Temmuz’da Seul’un Gangnam-Gu bölgesindeki COEX isimli merkezde gerçekleştirilecek.

Samsung Galaxy Unpacked etkinliğinde neleri tanıtacak?

Samsung Galaxy Unpacked etkinliğinde katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5 dışında başka ürünleri de gözler önüne çıkaracak. Galaxy Watch 6 serisi akıllı saatler ve Tab S9 serisi tabletler de etkinlikte tanıtılacak. Samsung’un bir karma gerçeklik başlığını tanıtabileceği söylense de, henüz bu konuda net bir bilgi bulunmuyor.

İLGİLİ HABERLER