Teknoloji

Samsung Galaxy Tab S10+ ve S10 Ultra’nın üretimine ağustos ayında başlayacak

samsung galaxy tab s10

Samsung Galaxy Tab S10 serisi tabletlerini Galaxy Z Fold 6 ve Z Flip 6’nın tanıtıldığı Unpacked etkinliğinde sahneye çıkarmamıştı. Ancak bu şirketin seriden vazgeçtiği anlamına gelmiyor. Kısa süre önce tabletlerin ekim ayında tanıtılacağı iddiası gündeme gelmişti. Yeni bir söylenti de bu iddiayı doğrulayacak türden. Analist Ross Young, Galaxy Tab S10 serisi için üretimin ağustos ayında başlayacağını açıkladı.

Samsung’un yeni tabletlerinde gri ve gümüş olmak üzere iki renk seçeneği sunacağı söyleniyor. Bu da şirketin katlanabilir telefonlarındaki canlı renk seçeneklerini tabletlerine taşımayacağı anlamına geliyor.

Young, Tab S10+ ve Tab S10 Ultra için üretimin ağustos ayında başlayacağını belirtirken, standart Tab S10 modelinden bahsetmedi. Bu da bir süredir etrafta dolaşan, “Samsung, standart Tab S10 modelini çıkarmayacak” iddiasını doğruluyor.

Samsung Galaxy Tab S10 serisinde tercihini Dimensity 9300+’tan yana kullandı

Her iki modelin kalbinde de MediaTek Dimensity 9300+ işlemcinin olacağı benchmark testi sonuçlarıyla doğrulanmıştı. Bu işlemciyle Tab S10 tabletlerinin Snapdragon 8 Gen 3 işlemcili OnePlus Pad 2 ile nasıl bir rekabete gireceği merak ediliyor.

İLGİLİ HABERLER