Teknoloji

Samsung Galaxy Tab S10 serisinde şarj hızını değiştirmeyecek

samsung galaxy tab s10

Samsung amiral gemisi Galaxy Tab S10 serisi tabletlerini yakında tanıtmaya hazırlanıyor. İnternete sızan bir sertifika, şirketin yeni tabletlerini hızlı şarj desteğiyle sunacağını gözler önüne seriyor. Çin merkezli 3C sertifika kurulunun kayıtları, Galaxy Tab S10+ ve S10 Ultra’nın 45W hızlı şarj desteğiyle geleceğini gösteriyor.

Samsung’un seride standart Tab S10 modeline yer vermeyeceği ve sadece Tab S10+ ile Tab S10 Ultra modellerini çıkaracağına dair iddialar daha önce gündeme gelmişti. 3C’nin kayıtlarında da Tab S10 modelinin bulunmaması da söz konusu iddiayı destekliyor. 3C’nin kayıtlarında Tab S10+ SM-X820 ve Tab S10 Ultra da SM-X926C model numaralarıyla boy gösteriyor.

3C’nin kayıtları, Samsung’un şarj hızı konusunda Galaxy Tab S9 serisindeki çizgiyi yukarıya taşımayacağını gösteriyor. Güney Koreli şirket, Tab S9 serisinin yanı sıra Galaxy S24 Ultra modelinde de 45W şarj desteğine yer vermişti.

Samsung Galaxy Tab S10 serisinde işlemci tercihini MediaTek’ten yana kullanacak

Samsung’un Galaxy Tab S10 serisinde Qualcomm’dan vazgeçeceği ve tamamen MediaTek markalı işlemcileri tercih edeceği de konuşulanlar arasında yer alıyor. Kısa süre önce sızan bir benchmark testi sonucu, Tab S10 Ultra’nın kalbinde MediaTek Dimensity 9300 işlemcinin olduğunu göstermişti.

Samsung’un yeni tabletlerini ekim ayında tanıtması bekleniyor. Şirketin aynı etkinlikte Galaxy Z Fold 6 Slim modelini de tanıtması beklentiler arasında yer alıyor. Dolayısıyla önümüzdeki dönemde bu ürünler hakkında yeni bilgilerle karşılaşmak sürpriz olmayacaktır.